DETALJI KRVAVOG OBRAČUNA U CENTRU NS: Ispred pasaža mu je razbio vinsku flašu o glavu, onda su se stvorili ispred taksija i uzviknuo je "Vozi, šta čekaš!"
Foto: Facebook printscreen

Detalji pucnjave u centru novog sada

DETALJI KRVAVOG OBRAČUNA U CENTRU NS: Ispred pasaža mu je razbio vinsku flašu o glavu, onda su se stvorili ispred taksija i uzviknuo je "Vozi, šta čekaš!"

Crna Hronika -

Siniša Gomirac Singer (22) iz Novog Sada, koji je preksinoć ranjen iz vatrenog oružja u samom centru grada, i dalje je u teškom stanju.

- Mladić je zadobio teške telesne povrede opasne po život. Prvu noć je proveo na odeljenju intenzivne jedinice Urgentnog centra, ali je, zbog teških povreda grudnog koša, juče prebačen na grudno odeljenje u Sremskoj Kamenici - rečeno nam je u KC Vojvodine.

Ranjeni Siniša se tog dana sukobio sa trojicom mladića. On je krenuo prema taksi stajalištu u Ulici Modene, a trojica su počela da ga prate.

- Mladići su doleteli trčeći i vičući iz pravca Dunavskog parka. Ispred pasaža sa brojem 23 jedan od njih je stao i razbio punu vinsku flašu drugom o glavu. Pretpostavljam da ju je dohvatio iz susednog lokala, gde je trajala promocija vina. Ovaj je odmah vratio bacajući na njega stolicu iz jedne od bašta. Mladić se izmakao i ponovo otrčao u pravcu Dunavskog parka, a ostali za njim.

- Četvorica, petorica mladića su doletela iz pravca Ilije Ognjanovića. Dvojica su uletela kod kolege u taksi, a treći, poslednji, još je u trku vikao „vozi, šta čekaš, vozi“. U tom trenutku jedan mladić se zaustavio i sa jednog metra ispalio tri metka u njega. Dok smo se snašli, on je već pobegao - priča jedan od taksista koji su prisustvovali pucnjavi u centru Novog Sada.

Iako se policija još nije izjasnila o ovom događaju, pretpostavlja se da je u vezi sa incidentom u Dunavskoj ulici gde su petorica mladića, samo desetak minuta pre pucnjave, izazvala tuču u kojoj su letele i flaše i stolice.

Izvor Kurira dodaje da je Gomirac student, kao i da je donedavno bio fudbaler FK Novi Sad. Kako Kurir nezvanično saznaje, u policiji nema dosije. Policija i dalje intenzivno traga za počiniocima, a izjave su prikupljane i od očevidaca pucnjave.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Pakao za nesrećnu porodicu ne prestaje, sad im ne daju obdukcioni nalaz!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track