JAVNO TUŽILAŠTVO PODIGLO OPTUŽNICU: Sima Strahota osumnjičen za ubistvo Gidre i Roklicera!
Foto: S.S.

NOVI SAD

JAVNO TUŽILAŠTVO PODIGLO OPTUŽNICU: Sima Strahota osumnjičen za ubistvo Gidre i Roklicera!

Crna Hronika -

NOVI SAD - Protiv Stevana Josića (34) zvanog Sima Strahota, novosadsko Više javno tužilaštvo podiglo je optužnicu zbog opravdane sumnje da je počinio teško dvostruko ubistvo.

On se tereti da je 21. decembra 2016. godine ispred lokala „Moja kafanica“, usmrtio Novosađane Dragana Jovanovića Gidru (26) i Daria Roklicera (29) pilota.

ZANEMEO U SUDU: Simi Strahoti i pomagaču mesec dana pritvora

Optužnica je podignuta i protiv Miroslava Knežića zvanog Kimi (32) koji se tereti da je pomogao Josiću posle počinjenog krivičnog dela i nedozvoljeno držanje eksplozivnih materija.

Za učestvovanje u tuči koja je prethodila dvostrukom ubistvu ispred pomenutog lokala u Ulici Vojvođanskij brigada, terete se trojica Novosađana koji su radili kao obezbeđenje u lokalu, policajac Vladimir Kezmić (33), Petar Radović (34)i Mile Nikolić (41), kao i Andrea Čizmić (32) iz Beograda i Borislav Čolović (26) iz Sremske Mitrovice, koji su bili u društvu sa dvojicom ubijenih.

foto: S.S.

"Glavni pretres još nije zakazan. To će moći da se učini kada optužnica bude pravosnažno potvrđena", rečeno nam je u Višem javnom tužilaštvu.

Po onome što je zasad poznato, tog 21. decembra u posleponoćnim satima, odnosno oko 4.30 sati, došlo je do svađe, a zatim i tuče u lokalu u kojoj su među gostima bili sada pokojni Jovanović i Roklicer.

Sukob se završio kobno, dvostrukim ubistvom, a akteri su se razbežali, dok su Jovanović i Roklicer pretučeni nasmrt drvenom palicom, ostavljeni da leže na trotoaru ispred kafane.

(FOTO) REŠENO DVOSTRUKO UBISTVO U NS: Ovako je uhapšen Gidrin ubica

Desetak sati posle dvostrukog ubistva, u Bulevaru Jaše Tomića, nedaleko od Međumesne autobuske stanice uhapšen je osumnjičeni Stevan Josić.

Kod njega je nađena izvesna suma novca, pa se pretpostavljalo da je

nameravao da pobegne.

(Kurir.rs/S.S., Foto: S.S.)

(KURIR TV) FILMSKA AKCIJA KRIMINALISTIČKE POLICIJE U NS: Ovako je uhapšen Gidrin ubica

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Kako bez kvalifikacija SNS kadar dobija direktorsku funkciju?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track