PREOKRET U ISTRAZI UBISTVA U SJENICI: Svi su sumnjali na prevarenog muža, a onda je usledio ŠOK!
Foto Privatna arhiva, Foto: Privatna Arhiva

Zločin iz strasti

PREOKRET U ISTRAZI UBISTVA U SJENICI: Svi su sumnjali na prevarenog muža, a onda je usledio ŠOK!

Crna Hronika -

Na mestu ubistva Anela Papića (32) u Sjenici policija je pronašla tragove i njegove ljubavnice Mubere M. kao i njenog muža Senada, zbog čega je za njima raspisana poternica. Iako se prvo pretpostavljalo da je ubistvo izvršio prevereni muž, poslednja veštačenja ne isključuju mogućnost da je ubistvo počinila žena, odnosno Mubera.

Odbeglim supružnicima, koji su sa decom pobegli iz Srbije pre pet dana, još nema ni traga.

Kako Kurir nezvanično saznaje Senad i Mubera M. osumnjičeni za ubistvo Anela Papića iz Sjenice, javili su se telefonom advokatskoj kancelariji u Novom Pazaru i ponudili da pregovaraju o porvatku u Srbiju i predaji policiji. Oni od policije traže da im garantuje sigurnost i kažu da će izneti svoju odbranu u Srbiji. Kako saznajemo, timovi policije iz Srbije su već pribavili čvstve dokaze o ovom ubistvu u Sjenici koji terete njih dvoje. (Z.Š.)

"Po intezitetu udaraca kamenom, kojim je ubijen Anel, ne isključuje se mogućnost da je izvršilac zločina zapravo Mubera, njegova ljubavnica. Ono što je interesantno je i da je otkrivena kanta sa benzinom, što ukazuje da su oboje učestvovali u ubistvu s predumišljajem, odnosno sa namerom da telo zapale ili je jedno od supružnika izvršilo zločin, a ono drugo zatim pomoglo u zametanju tragova. Tragove su pokušali da zametnu i pranjem svog automobila, koji im je ostao u Sjenici pre nego što su pobegli za Nemačku. Forenzičari su, međutim u automobilu pronašli tragove krvi, a Mubera i Senad su sa decom istog dana, drugim automobilom pobegli iz Srbije i od tada niko o njima ne zna ništa", kaže izvor upućen u detalje istrage surovog zločina.

foto: Printscreen Facebook

Da je Mubera ubica veruje i Senadov blizak rođak, čije ime je poznato redakciji. On otkriva šta se dešavalo u kući Mubere i Senada od 2005., odnosno od kada se par venčao.

"Prve godine je još i bila mirna, puštala je korenje, a onda je počeo haos. Mubera nije varala Senada samo sa Anelom, imala je tokom braka sto veza. Svi su to znali, Sjenica je malo mesto. Čaršija je brujala o njoj. Bilo je pitanje vremena kada će Senadu doneti nesreću. Zavadala ga je sa svim rođacima, samo da niko od nas ne bi dolazio kod njih, da niko ne kaže ko je i kakva je. Ja sam Senadu govorio da je ostavi, moj otac je to pričao Senadovom ocu, ali... Mubera je zbog toga tužila mog oca za ugrožavanje sigurnosti. Možete misliti, čoveka od 80 godina, bolesnog? Tri godine smo se sa njom vukli po sudovima", priča Senadov rođak.

On kaže i da Muberu ne voli ni njena porodica iz Prijepolja.

"Oni su slavili kad je ona otišla... Ja sam je zvao "vešticom", nemam drugo ime za nju, takvo je zlo, samo je zavađala ljude. A Senad je ćutao, išao u Nemačku da radi. Sada je u utorak došao da bi vodio Muberu i decu za Nemačku jer im je sredio papire. I Anela sam znao, bili smo kao braća. Nije krio da je sa Muberom u vezi... Koliko čujem, on je poludeo kad je čuo da će Mubera da ode sa Senadom za Nemačku. Hteo je da je zadrži ovde, iako ima i ženu i dete. Zato je poslao Senadu Muberine golišave fotografije i ljubavnu sms prepisku između njih. Valjda je hteo da je Senad ostavi i da ona ostane ovde, sa njim, a onda se desilo ubistvo... Ko je kriv ne znam. Senada znam čitav život, on ni pile ne bi mogao da zakolje, možda u afektu, nikad se ne zna. A Mubera, ona je žena spremna na sve", kaže Senadov rođak.

On kaže i da je šuma u kome je nađeno Anelovo telo, bilo mesto na kome su se on i Mubera stalno sastajali.

Otac ubijenog Anela, Ahmo Papić kaže da ne zna ko je ubio njegovog sina Mubera ili Senad.

"Ja sam mog sina sahranio, njega više nema, i to je sve što mogu da kažem. Znam da policija nešto radi, ali u tajnosti, a ko je ubio mog sina, i gde su ubice, ne znam", kaže Ahmo.

Anel Papić ubijen je u petak prepodne u šumi na putu između njegove i Muberine kuće. Ubijen je udarcima kamenom u glavu, a njegovo telo je potom pokriveno granjem i zapaljeno. Zločin je otkriven dan kasnije, kada su osumnjičeni Mubera i Senad već pobegli iz Srbije.

(Kurir.rs/Blic/T.M.S. N.K.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track