TUČA NA ZAKINTOSU: Ovo je Miloš koji je hteo da zaštiti sestru od Amerikanca, a sada je optužen za ubistvo!
Foto: Facebook

TUČA NA ZAKINTOSU: Ovo je Miloš koji je hteo da zaštiti sestru od Amerikanca, a sada je optužen za ubistvo!

Crna Hronika -

Miloš Senić (25) iz Grabovca kod Obrenovca doputovao je 1. jula u Srbiju sa privremenog rada u Južnoj Africi i trećeg dana po dolasku sa društvom otputovao na Zakintos, ne sluteći da će tamo završiti iza rešetaka.

Senić se sumnjiči da je još sa sedmoricom mladića nasmrt pretukao Amerikanca Bakarija Džavarda Hendersona (22), a tužilac ih tereti za teško delo grupnog ubistva sa predumišljajem, za koje je u Grčkoj zaprećena doživotna robija!

Miloševi roditelji Dragan i Dušica krenuli su u ponedeljak u podne u Grčku da posete sina i podrže ga uoči svedočenja koje će biti u utorak.

U porodičnoj kući trenutno samo baka Ruža Senić i njena jetrva Dragica Senić. Ruža Senić kaže da se Miloš javio njoj i roditeljima iz policije i u kratkom telefonskom razgovoru rekao da nije umešan u ubistvo.

- Miloš je hteo da zaštiti sestru od tetke Jovanu Marković iz Skele, kod Obrenovca, koja je bila sa njim u baru i slučajno se našla na udaru Amerikanca. Kavga je izbila kada je Amerikanac hteo da se slika sa konobaricom Srpkinjom koja ga je odgurnula.

Njen momak, koji je sedeo za stolom pored Miloševog, ustao je da je zaštiti, ali mu je Amerikanac flašom razbio glavu!

Krv je prsnula po Milošu, dok je parče stakla zaseklo Jovanu. Miloš je gurnuo Jovanu pod sto da bi je zaštitio. Kada je Bakari krenio prema njemu, rekao mu je na engleskom da se skloni i odgurnuo ga. Miloš nije izlazio iz bara na ulicu, niti je tukao nesrećnog mladića - zabrinuto priča Ruža Senić.

Miloševa baka kaže da je on u petak ujutru otišao iz bara u apartman na spavanje, ne znajući da je Bakari nasmrt pretučen. Uhapšen je tek narednog dana, kada je policija pregledala snimak i utvrdila da je bio u baru.

- Pokupili su ga na plaži! Rekli su mu samo: "Kamera je pokazala da si imao kontakt sa ubijenim momkom". Jovana nam je prva javila za hapšenje, a Milošu su kasnije dozvolili da nas pozove.

Jovana i njen momak su u nedelju bili kod njega u poseti. Policija ih je pustila na 10 minuta da ga vide i daju mu čistu garederobu - kaže baka i dodaje da strepi da li će ga pustiti iz pritvora.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SNIMAK TUČE NA ULAZU U GRČKU, KOJI JE ŠOKIRAO SRBIJU! Čak 10.000 Srba i Makedonaca čeka satima na prelazu Evzoni!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track