STARIJI MAJIN SIN (14) NEM,  SKAMENJEN I U ŠOKU: Pokucali su na vrata i rekli mu užasnu vest
Foto: Printscreeen Facebook

u SEKUNDI OSTAO BEZ NAJMILIJIH

STARIJI MAJIN SIN (14) NEM, SKAMENJEN I U ŠOKU: Pokucali su na vrata i rekli mu užasnu vest

Crna Hronika -

BEOGRAD - Stariji sin Maje Đorđević, Stefan (14), ostao je nem i skamenjen kada su policajci pokucali na vrata i rekli da mu je mamu i brata ispred Centra za socijalni rad u Rakovici ubio očuh Marko Nikolić (43).

Prema rečima Aleksandra Josifovića, zeta monstruozno ubijene Maje Đorđević, tuga i bol koji su se nadvili nad čitavom kućom u kojoj je nesrećna žena živela sa decom i sestrom, nezamislivi su i nepodnošljivi, piše Blic.

foto: Dragana Udovičić

Njena sestra Branislava u katastrofalnom je stanju, a Majin stariji sin Stefan otišao je kod svog oca, Majinog prvog muža.

- On je kod svog oca trenutno, ali, verujte mi, mnogo mu je teško. Jadničak je saznao da su mu mama i brat ubijeni odmah pošto se zločin desio. Bio je kod kuće sa Branislavom kada su policajci pokucali na vrata - priseća se Aleksandar Josifović.

Slika dečaka koji saznaje da je u jednom danu ostao bez mlađeg brata i majke lomi i najtvrđa srca.

- Dete je ostalo skamenjeno, nemo i u šoku. Stajao je nepomično dok su im policajci saopštavali tragične vesti - priča on. Nakon toga dečak je otišao kod oca, a o njemu brinu svi. Otac je doveo njegove sestre. Svi gledaju kako da ga animiraju i da mu sklone misli od svega ovoga. Ali, teško je, gotovo nemoguće - priča Josifović.

foto: Dragana Udovičić

Da tragedija bude veća, i Stefan je bio žrtva torture Marka Nikolića.

Zbog pakla kroz koji je prolazio, dečak je upisao karate, da bi mogao da brani svoju majku i brata od čudovišta koje im je zagorčavalo živote.

- Njega je isto maltretirao, zatvarao ga u sobu, a jednom ga je čak, zajedno s Majom i Mihailom odveo odavde. Time je Nikolić ubio moju majku - priseća se Majina sestra Branislava.

foto: Privatna Arhiva

Odrastanje ovog dečaka nije bilo nimalo lako. Zaključavao mu je majku i brata, a rečenice poput "sve ću vas zaklati" čuo je više šuta nego "dobar dan". Nikolić je njegov mir remetio svakodnevno.

Maja i Mali Mihailo zajedno će biti ispraćeni na večni počinak u ponedeljak u 14 sati na groblju u Orlovači.

(Kurir.rs/Blic/Foto: Facebook printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) Potresna ispovest sestre ubijene Maje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track