RODITELJI MONSTRUMA NISU DOŠLI NA SAHRANU MALOG MIHAILA (4): Obići ću sama unukov grob i zapaliti sveću
Foto: Dragana Udovičić

RAZLOG

RODITELJI MONSTRUMA NISU DOŠLI NA SAHRANU MALOG MIHAILA (4): Obići ću sama unukov grob i zapaliti sveću

Crna Hronika -

Mihailo je bio duša od deteta, pametan, vaspitan, inteligentan, uvek nasmejan, jedno veselo dete... rekla je za Kurir majka Marka Nikolića

BEOGRAD - Majka Marka Nikolića, koji je prošle nedelje ubio bivšu nevenčanu suprugu Maju i njihovog sina Mihaila (4), rekla je da suprug i ona nisu bili unuku na sahrani jer su želeli da izbegnu konflikt s porodicom Maje Đorđević.

- Toliko je svega objavljeno u novinama da se više ne zna šta je prava istina. Ne daj bože nikome ovo što je nas zadesilo. Nema opravdanja za ovo što je moj sin uradio i verujte, ne znam kako ćemo preživeti sve ovo... Mihailo je bio duša od deteta, pametan, vaspitan, inteligentan, uvek nasmejan, jedno veselo dete... - rekla je za Kurir majka Marka Nikolića.

foto: Dragana Udovičić, Printscreen Facebook

Ona je dodala da će unučetu zapaliti sveću i obići grob, ali daleko od očiju javnosti.

- Molim vas, pustite nas da žalimo za unučetom i da se od njega oprostimo onako kako mi znamo - rekla je uplakana žena.

Podsetimo, Marko je viđao dete i predavao ga u prostorijama Centra za socijalni rad. Tokom jučerašnje posete, kada je trebalo sina da vrati majci, Marko ga je doneo onesvešćenog, a Maja je potrčala da spase sina.

foto: Printscreeen Facebook

U tom trenutku je izvadio nož i izbo je više puta, a ona je pokušala da pobegne. Međutim, posle dva-tri koraka je izdahnula, a on je napao radnike koji su prišli da joj pomognu.

Jednoj radnici je odsekao prst, a drugom je isekao lice, posle čega je uhapšen.

foto: Zorana Jevtić

Sestra Branislava: Prijavljivali smo, niko nije reagovao

"Detetu je pričao do poslednjeg dana da će zaklati njega, mamu i tetku", otkriva Branislava stravične detalje ove tragedije za Kurir.

Ona je sa sestrom platila prošle godine veštačenje u "Lazi Lazareviću", gde je ustanovljeno da ima čak 6 poremećaja ličnosti.

Kurir / J. R.

Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track