UHAPŠENI PODSTANARI IZ PAKLA: Sipali drogu u piće, pa pljačkali i silovali po Beogradu
Foto: MUP Srbije

AKCIJA POLICIJE

UHAPŠENI PODSTANARI IZ PAKLA: Sipali drogu u piće, pa pljačkali i silovali po Beogradu

Crna Hronika -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su B.B. (38) i A.G. (37) osumnjičene da su izvršili više krivičnih dela razbojništva, teške krađe i prevare na teritoriji Beograda.

Sumnja se da su se javljali na oglase za izdavanje stanova i bračne ponude i nakon dogovoranja oko uslova iznajmljivanja stana ili sklapanja poznastva, potom sipali u piće oštećenima omamljujuća sredstva, koristeći njihovu nepažnju, od kojih bi gubili svest.

Nakon toga, vršili su premetačinu i uzimali iz stanova novac, nakit i druge vredne predmete, i skidali prstenje, minđuše i ogrlice sa oštećenih.

B.B. se takođe tereti i da je nakon omamljivanja jedne od oštećenih, iskoristivši njenu nemoć, izvršio i krivično delo nedozvoljene polne radnje.

Po nalogu tužioca, B.B. i A.G. je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Policija sumnja da ima više oštećenih nego što je dosadašnjim radom utvrđeno i pozvala je sve da se, ukoliko prepoznaju osumnjičene na fotografijama, jave Policijskoj upravi za grad Beograd na brojeve telefona 011/2797470 i 064/8920755.

(Kurir.rs/Foto: MUP)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ALEKSANDAR RODIĆ: Vučiću,konačno si priznao,da je za tebe ljudski život bezvredan!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja