UHAPŠEN LOPOVSKI PAR KOJI JE HARAO BEOGRADOM: Zlatne lančiće skidali ženama sa vrata u trku!
Foto: profimedia

RADILI U TANDEMU

UHAPŠEN LOPOVSKI PAR KOJI JE HARAO BEOGRADOM: Zlatne lančiće skidali ženama sa vrata u trku!

Crna Hronika -

Muhamed B. (23) i Vera M. (21) uhapšeni su jer su u gradskom prevozu, ali i na ulici i u parkovima nasrtali na žene i sa vrata im skidali zlatne lančiće.

Ovaj dvojac zasad je osumnjičen za dvadesetak teških krađa na drzak način, ali se veruje da je broj njihovih žrtava na teritoriji prestonice možda i trocifren. Osumnjičeni su uhapšeni prekjuče na teritoriji opštine Palilula u Beogradu.

"Ulazili su u vozila gradskog prevoza i kako su sada, zbog visokih temperatura, svi laganije obučeni, lako se i vidi ko ima nakit i kakav. Žene sa zlatnim lančićima, mahom onim debljim, bile su im mete. U momentu kada bi vozač počeo da koči da bi stao na stanici, oni su žrtvama kidali lančiće, i čim bi se vrata vozila otvorila, istrčavali bi i bežali. Dok bi žena postala svesna šta joj se desilo, da joj je otrgnuto lanče, ovaj dvojac bi već bio daleko", priča izvor upoznat sa istragom.

Napadali su i žene na ulici. Zatrčali bi se na ženu i u deliću sekunde bi joj pokidali lanac.

"Osumnjičeni su posle hapšenja priznali da su krili zlatne lančiće i da su ih odmah prodavali. Koliko su ih ukrali, ni oni sami ne znaju. Utvrđuje se da li su osim u centru grada "operisali" i na Čukarici, u Zemunu... Istražuje se i da li su povremeno imali saučesnike", navodi on.

(Kurir.rs, Foto: Profimedia)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR VESTI Zemlja propada, Srbija će pod Vučićem završiti u ambisu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja