SILOVAO I PREBIO KOMŠINICU, ALI MU TO NIJE BILO DOVOLJNO: Uradio joj je nešto dosada neviđeno u Srbiji
Foto: Shutterstock

jezivo

SILOVAO I PREBIO KOMŠINICU, ALI MU TO NIJE BILO DOVOLJNO: Uradio joj je nešto dosada neviđeno u Srbiji

Crna Hronika -

Zaječarska policija uhapsila je mladića iz okolnog sela L. L. (20) zbog sumnje da je svoju komšinicu A. L. (19) prebio, silovao i izujedao tako da je na telu imala više od 30 ugriza.

Kako saznajemo, osumnjičeni je presreo svoju komšinicu A. L. i uvukao je u svoju kuću. Počeo je da je bije, cepa odeću, preti i na kraju ju je silovao. U toku mučkog silovanja, krvnički je izujedao nesrećnu devojku po licu, butinama, stomaku, uz to je sve vreme udarajući.

Nakon navodnog silovanja, on je svoju komšinicu pustio da ide kući, ali joj je zapretio da će je ubiti ako nešto kaže. Međutim, devojka, sva pretučena, izujedana, iscepane odeće i raščupane kose, odmah je privukla pažnju ukućana koji su je odmah odveli u zaječarsku bolnicu.

Prilikom ginekološkog pregleda utvrđeno je da je devojka nemilosrdno silovana. Odmah je pozvana policija koja je krenula da uhapsi osumnjičenog, ali ga nisu našli kod kuće jer se on krio u jednom stanu u Zaječaru.

Policija ga je ubrzo pronašla i uhapsila. Silovatelj nije priznao zločin, već je kazao da je devojka pristala na intimni odnos.

Protiv L. L. podneta je krivična prijava zbog silovanja i određen mu je pritvor do 48 sati.

Kurir.rs/Blic

Foto: Printscreen Twitter/euroligaplus

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track