RAZNESENI BOMBOM ATENTATORI NA OCA VOĐE KAVAČKOG KLANA: Masakrirani do neprepoznatljivosti, pronađeno oružje i silikonske maske
Foto: Vijesti.me/ Svetlana Đokić

STRADALI

RAZNESENI BOMBOM ATENTATORI NA OCA VOĐE KAVAČKOG KLANA: Masakrirani do neprepoznatljivosti, pronađeno oružje i silikonske maske

Crna Hronika -

Pištolj pronađen u prostoriji s telima ove dvojice muškaraca istog je kalibra kao oružje kojim je nedavno ubijen Niko Roganović u Herceg Novom

TIVAT - Boška Božovića (24) i Milana Pekovića (22) iz Nikšića, koji su poginuli u Tivtu u eksploziji bombe, identifikovali su članovi porodica jer su njihova tela bila gotovo neprepoznatljiva.

Kako navode izvori iz istrage, pištolj pronađen u prostoriji s telima ove dvojice muškaraca istog je kalibra kao oružje kojim je nedavno ubijen Niko Roganović u Herceg Novom.

Pištolj i šest metaka

Oni su stradali dok su pokušavali da naprave eksplozivnu napravu, navodno namenjenu jednom od članova kotorskog kriminalnog klana. Policija je pronašla ranac u kom se nalazio pištolj sa okvirom i šest metaka, pišu podgoričke Vijesti.

- U ruksaku je pronađena i silikonska maska koja se navlači preko glave do ramena i na kojoj postoji imitacija manje i kraće brade - saopšteno je iz policije.

Kotoranin na meti

Mesto na kom su stradali mladići udaljeno je sto metara od kuće telohranitelja jednog od kotorskih kriminalaca, a proverava se i pištolj pronađen kod njih.

Kurir / E. K.

Foto: Privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

„Žestoki momci“ 60-ih i 70-ih godina !

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja