PROKLETSTVO IMANJA U VRATARNICI: Osmoro mrtvih iz uklete kuće!

Mračna tajna

PROKLETSTVO IMANJA U VRATARNICI: Osmoro mrtvih iz uklete kuće!

Crna Hronika -

Zla kob: Dalibor Stefanović, koga je usmrtilo drvo, ujak je male Anđeline (3), koju je prošle godine silovao i ubio Vladica Rajković, i čak osmi tragično stradali ukućanin

ZAJEČAR - Smrt Dalibora Stefanovića, ujaka male Anđeline (3), koju je prošle godine silovao i ubio Vladica Rajković, meštanin Vratarnice, podgrejala je seoske priče o ukletoj kući u kojoj živi porodica Stefanović. U ovom domu na tragičan način umrlo je osmoro ljudi, od kojih je čak četvoro dece.

Još jedan nesrećan slučaj podsetio je stanovnike Vratarnice na zlu kob porodice i ove kuće. Podsetimo, Dalibor je nedavno nastradao kad je na njega palo drvo u šumi.

Smrt u kolevci

- Daliboru je umrlo dvoje dece. Sećamo se Lazara, on je imao samo šest meseci kad je iznenada preminuo. Pre toga mu je umrla ćerkica, ali ne mogu da se setim da li je ona bila mlađa od malenog Lazara. Navodno, oni su bebu uveče stavili u kolevku, uspavali je, a ujutro su je zatekli mrtvu - priseća se tragičnih događaja meštanka.

Anđelina, ćerka Daliborove sestre Danijele, monstruozno je ubijena prošle godine. Ona je s majkom živela u istoj kući s Daliborom, i upravo je Dalibor 10. jula 2016, kad je njegova sestričina nestala s rođendanskog slavlja u komšiluku, prvi posumnjao da ju je oteo Vladica Rajković.

- Bila je na rođendanu Vladičinog bratanca. Odatle ju je odveo i ubio. Daliboru je tad žena bila trudna. Porodila se posle Anđine smrti - kaže komšinica Persa.

Ona navodi da su Stefanovići kuću u kojoj žive u Vratarnici nasledili od bake koju su čuvali, a koja je ostala bez cele porodice.

- Baka je imala sina, snahu i unuka, koji su poginuli u teškoj saobraćajnoj nesreći kad su se vraćali s mora. Nakon udesa, njihov automobil se zapalio i oni su izgoreli. Još pamtim tri sanduka u toj kući, u kojima je samo stajao pepeo - priča naša sagovornica.

Prva žrtva

Navodno, upravo je ta tročlana porodica bila prva žrtva prokletstva.

- Kada se taj čovek ženio, na dan svadbe mu je umrla baka. Oni su telo sklonili i odlučili da ipak održe veselje, pa da posle toga sahrane baku. Kako se to dogodilo, u toj kući sve ide naopako i priča se da je ukleta. Najpre je on sa sinom i ženom poginuo, pa sad vidite šta se dešava Stefanovićima. Najgore od svega je što su oni kao naslednici baku zaista pazili i propisno sahranili po svim običajima, ali se prokletstvo očigledno ne da skinuti - zaključuje komšinica porodice.

Jelena Ivić

Ispraćaj Dalibora

CELO SELO NA SAHRANI

Meštani kažu da se pogreb Dalibora Stefanovića u selu ne pamti.

- Bilo je mnogo ljudi, nikad više venaca nismo videli. Kada su naišla pogrebna kola, pa to je sve bilo okićeno cvećem - priča komšinica porodice Stefanović.

HRONOLOGIJA

- Dalibora Stefanovića ubilo drvo

- Daliboru umrlo dvoje dece

- Ubijena mala Anđelina, Daliborova sestričina

- Tročlana porodica koja je ranije živela u ovoj kući poginula u saobraćajki

- Baba oca ove porodice umrla na dan venčanja

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Skandal: Surčinci imali svog čoveka u MUP Srbije?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track