OMRAŽEN U ZABELI! Lažov, slabić, kukavica, drukara, Kristina Samsung! ŠTA ONI KOJI ROBIJAJU SA NJIM KAŽU O KRISTIJANU!
Foto: Damir Dervišagić

šta okoreli zatvorenici kažu o robijanju sa kristijanom

OMRAŽEN U ZABELI! Lažov, slabić, kukavica, drukara, Kristina Samsung! ŠTA ONI KOJI ROBIJAJU SA NJIM KAŽU O KRISTIJANU!

Crna Hronika -

POŽAREVAC - Aleksandar Kristijan Golubović na udaru je osuđenika ozloglašenog sedmog paviljona zatvora u Zabeli kod Požarevca, saznaje Kurir.

Zatvorenici tvrde da je nekadašnji farmer Golubović „lažov, slabić, kukavica i cinkaroš“ i da ga zbog toga zovu gospođica Kristina, Kristina Samsung, i da mu, kada ga vide, dovikuju: „Kristina, svi su mi govorili da si ku*va, ja im nisam verovao, Kristijan je starleta“...

Golubović, koji je zvezda srpskih rijalitija i godinama se predstavljao kao žestoki momak, nalazi se na izdržavanju kazne zbog dilovanja droge i smešten je u sedmi paviljon, u kom se nalaze osuđenici za najteža krivična dela. Naši sagovornici iz zatvora kažu da se odavno nije dogodilo da se među njima nalazi toliko omražen lik.

foto: Dragana Udovičić

Lovačke priče

- Kristijan se ponaša kao da je na Farmi. Izmišlja, preuveličava i uzdiže sebe. Na šetnjama ga većina izbegava, njegove lovačke priče slušaju oni koji su na lekovima - priča jedan od zatvorenika koji je zvao našu redakciju i dodaje:

- Ipak, vrhunac je bio kad je pričao kako je bio na ratištu na Kosmetu i da je zarobio jednog od najbližih rođaka vođe OVK Ramuša Haradinaja. Rekao je da ga je udario maljem u glavu, upucao sa dva metka, pa mu skinuo lanac s vrata.

foto: Damir Dervišagić

Kako kaže naš sagovornik, sve je to slušao M. S. (ime i prezime poznati redakciji), koji je u to vreme bio na Kosmetu i kome su dozlogrdile Kristijanove laži.

- M. S. je rekao da, dok su on i njegovi saborci ginuli, Kristijan je pljačkao po belom svetu, da ratište nije video i da je nabeđeni patriota. Rekao mu je to u lice, a on je sve vreme ćutao i vratio se kao popišan u ćeliju. Narednih dana Kristijan ga je pljuvao i ogovarao iza leđa. Dogovorili su se da umesto tuče odmere snage na košarci i fudbalu - priča izvor Kurira. Međutim, Kristijan je, prema tvrdnjama našeg sagovornika, na utakmici namerno gurnuo jednog osuđenika, koji je pao i udario glavom o beton. M. S. mu je tada rekao: „Šta si to uradio čoveku, siso“ i pozvao ga da se potuče s njim, a ne da bije slabije od sebe, ali je Kristijan rekao da je umoran i da tuču zakažu za sutra.

foto: Dragana Udovičić

Udario slabijeg

- Međutim, od tuče nije bilo ništa jer je Kristijan preko svog čoveka poslao poruku stražarima šta će se dogoditi i ocinkario M. S. Taj momak se posle pokajao što je preneo tu poruku. Od tada ga svi bojkotuju, bolje nije zaslužio. Zna se kakav tretman ovde imaju lažovi i cinkaroši - priča pritvorenik.

foto: Dragana Udovičić

Zašto su nas zvali iz zatvora Dosta nam je njegovog promovisanja

Pritvorenik objašnjava zašto je zvao našu redakciju. - Dozlogrdio je ne samo meni nego i ostalima Kristijanov nastup u medijima više od 20 godina. Predstavlja se kao gazda, žestoki momak, heroj sa asfalta, zaštitnik siromašnih i slabijih, on je kao veliki patriota i humanitarac. A ništa od toga nije tačno. Zato smo odlučili da ispričamo kakva mu je ovde reputacija - priča naš sagovornik.

foto: Dragana Udovičić

Kristijanov advokat Nije mi se žalio

Gvozden Grgur, advokat Kristijana Golubovića, kaže za Kurir da prvi put čuje za ovu priču.

- Golubović mi se nije žalio da ima bilo kakve probleme u zatvoru - rekao je Grgur.

foto: Kurir

Drugi deo kazne Na slobodi 2018?

Kristijan je u martu 2016. počeo da izdržava drugi deo kazne na koju je osuđen u novembru 2014.

Tada mu je Apelacioni sud kaznu za trgovinu heroinom smanjio sa 14 na osam godina

Ostalo mu je da odrobija još tri godine, a na slobodi bi mogao da se nađe 2018. ukoliko mu bude prihvaćena žalba

foto: Kurir

Kurir / Ekipa Kurira

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Kriminalci koji su obeležili 90-te!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track