UŽAS NA PRODIČNOM SLAVLJU KOD ČAČKA: Devojčici (10) topovskim udarom raznet grudni koš
Foto: Stefan Jokić

UŽAS NA PRODIČNOM SLAVLJU KOD ČAČKA: Devojčici (10) topovskim udarom raznet grudni koš

Crna Hronika -

ĆAĆAK - Devojčica (10) iz Konjevića kod Čačka teško je povređena na porodičnom veselju kada je u blizini nje eksplodirao "topovski udar".

Devojčici je od eksplozije teško povređen grudni koš.

Kako je ispričao očevidac, jedan od gostiju na porodičnom veselju, kome je prisustvovala i povređena devojčica, aktivirao je "topovski udar", napravu koja se prilikom vojnih vežbi koristi za fingiranje eksplozije bombe.

- Odjeknula je strašna eksplozija. Ljudi koji su bili u blizini su popadali, a dete koje je bilo odmah pored mesta gde je "topovski udar" eksplodirao, skoro da nije davala znake života - priča očevidac nesreće.

Povređena devojčica prebačena je u čačansku bolnicu. Lekari su utvrdili da su povrede koje su joj nanete opasne po život. Zbog teških povreda, iste večeri transportovana je u Beograd.

- Devojčica je primljena u Urgentni centar sa ozbiljnim povredama grudnog koša. Mi smo je zdravstveno zbrinuli, ali je zbog stanja u kom je bila lečenje moralo biti nastavljeno u Institutu za majku i dete u Beogradu. Koliko znamo, devojčica se uspešno oporavlja od povreda koje su vrlo ozbiljne - kaže Biljana Kočović, portparolka čačanske bolnice.

(Kurir.rs/Blic/Foto Kurir)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track