POŠTOM SLALI DROGU: Narkotici otkriveni u 12 pošiljki
Foto: Carina

Carinici presekli lanac

POŠTOM SLALI DROGU: Narkotici otkriveni u 12 pošiljki

Crna Hronika -

BEOGRAD - Uprava carina saopštila je danas da su na carinskoj ispostavi Pošta Novi Sad carinici prilikom kontrole u čak 12 pošiljaka otkrili manje količine različitih narkotika.

1 / 5 Foto: Carina

U pošiljkama pristiglim iz Holandije, Španije i Velike Britanije pronađeno je nešto više od 30 grama različitih opijata, rečeno je u saopštenju.

foto: Carina

U tri pošiljke iz Holandije pronađeno je oko devet grama heroina, a bile su deklarisane kao pisma namenjena primaocima u Titelu i Novom Sadu. Primaocima u Novom Sadu i Bačkoj Palanci bile su namenjene tri pošiljke iz Velike Britanije i Holandije, u kojima su pronađene kesice sa drogom kristal met, ukupne težine oko sedam grama.

foto: Carina

Nešto više od šest grama kokaina pronađeno je u dve pošiljke iz Velike Britanije i Holandije, adresirane na primaoce u Bačkoj Topoli i Novom Sadu.

foto: Carina

Oko devet grama marihuane i semenki ovog narkotika otkriveno je u četiri pošiljke iz Španije i Holandije, namenjene primaocima u Čelarevu, Subotici i Novom Sadu. Sve pošiljke su predate u dalju nadležnost Odseku za suzbijanje krijumčarenja narkotika PU Novi Sad.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Carina Srbije)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Razgovor tačno u podne! Šta su se dogovorili Vučić i Zaev?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja