VOZIO SA 3,3: Oborio majku sa detetom (6) na biciklu i još jedno dete (11)
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Optužni predlog

VOZIO SA 3,3: Oborio majku sa detetom (6) na biciklu i još jedno dete (11)

Crna Hronika -

ZRENJANIN - Osnovno javno tužilaštvo u Zrenjaninu podnelo je sudu optužni predlog protiv Š.M. (29) koji se sumnjiči da je 28. jula vozeći pijan naneo teške telesne povrede majci i detetu na biciklu, kao i 11-godišnjaku koji je takođe vozio bicikl.

Š. M. je optužen zbog krivičnog dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nalazi se u pritvoru, saopšteno je iz tužilaštva.

On se tereti da 28. jula u popodnevnim časovima sa 3,3 promila alkohola u krvi vozio brzinom od 69,8 kilometara na čas, koja nije bila prilagođena njegovim psiho-fizičkim i vozačkim sposobnostima, pa je naleteo na K. T. (11) koji se biciklom kretao u istom smeru i oborio ga u desnu stranu na travnatu bankinu.

K.T. je tom prilikom zadobio lake telesne povrede.

Š.M. je potom naleteo na zadnji točak bicikla kojim je upravljala K.M, i u posebnom sedištu ugrađenom na biciklu prevozila dete K.Đ. (6).

Njih je oborio ih u desnu stranu na travnatu bankinu, a potom je sleteo sa kolovoza. U toj saobraćajnoj nezgodi teške telesne povrede zadobili dete T. K. i oštećena M. K. i lake telesne povrede dete Đ.K.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Kurir/Ilustracija)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Premijerka teška milion evra! Otkriveno šta Brnabićka sve poseduje, a nije prijavila

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track