U RAZMAKU OD SAT VREMENA: Tri deteta povređena u dve saobraćajke u Prokuplju
Foto: Zorana Jevtić

U RAZMAKU OD SAT VREMENA: Tri deteta povređena u dve saobraćajke u Prokuplju

Crna Hronika -

PROKUPLjE - Za sat vremena tri deteta su povređena u dve saobraćajne nezgode u Prokuplјu.

U prvoj koja se desila pre nešto više od sat vremena, kao pešaci u ulici Vuka Karadžića povređena su dva deteta, odnosno brat i sestra stari četrnaest i deset godina, a pre dvadesetak minuta jedanaestogodišnje dete koje je vozilo bicikl udario je automobil.

Na sreću, sav tri su prošla sa lakim telesnim povredama. Ipak, u prokupačkoj bolnici urađen je kompletan pregled sva tri mališana i još uvek traje dijagnostika povreda.

Ipak, ono što je alarmantno je činjenica da je za poslednjih 12 sati u saobraćajnim nezgodama u Prokuplјu pobvređeno sedam osoba i jedna je stradala na lice mesta.

N.N. (46) iz Rastovnice kod ProkupLja koji je preminuo na mestu nesreće kada se prevrnuo automobil kojim je upravljao, a u saobraćajnoj nesreći na putu Prokuplje- Ribarska Banja četiri mlađe osobe su povređene.

Najteže je povređen vozač D.M.(32) iz Prokuplja koji je zbog ozbiljnih povreda prevezen u Kličnički centar Niš. Teške telesne povrede zadobio je i D.K. (38) , dok su dve devojke koje su bile u automobilu prošle sa lakim telesnim povredama.

Ova tri lica zbrinuta su u prokupačkoj bolnici.

(Kurir.rs/B.R./Foto Zorana Jevtić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Jeremić bez kandidature!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track