OVO JE BIZNISMEN KOJI JE IZREŠETAN U LESKOVCU: Ubijen sa 16 metaka u sačekuši, napadači ga čekali na parkingu, pa auto digli u vazduh!
Foto: Printscreen Facebook

Na parkingu u blizini auto dignut u vazduh

OVO JE BIZNISMEN KOJI JE IZREŠETAN U LESKOVCU: Ubijen sa 16 metaka u sačekuši, napadači ga čekali na parkingu, pa auto digli u vazduh!

Crna Hronika -

LESKOVAC - Biznismen Aleksandar Mikić (33) ubijen je u nedelju uveče u Leskovcu u klasičnoj sačekuši, kada je bukvalno izrešetan ispred zgrade u kojoj je živeo.

Leskovac su u nedelju oko 21.30 potresli eksplozija automobila na parkingu iza Tehnološkog fakulteta i rafalna pucnjava nekoliko stotina metara dalje u kojoj je, kako tvrde pouzdani, ali nezvanični izvori, ubijen kontroverzni biznismen Aleksandar Mikić (32).

On je, prema svedočenju očevidaca, bukvalno izrešetan u svom automobilu "alfa romeo" u Ulici Topličkog ustanka ispred svog stana, odnosno, stambene zgrade u kojoj je živeo. U ovom oružanom napadu ispaljeno je čak 16 metaka.

Pucnji su se čuli jedan za drugim, vrlo brzo, pa se spekuliše da je izrešetan rafalnom paljbom, ali se ne isključuje ni mogućnost da je deo čaura pronađen na licu mesta ispaljen iz pištolja ubijenog čoveka koji se branio. Njegovo oružje je, navodno, pronađeno na sedištu automobila.

Nezvanični izvori iz policije ne isključuju mogućnost da su u zapaljenom automobilu "reno megan" bile ubice koje su u njemu pobegle sa lice mesta, da bi ga nekoliko stotina metara dalje zapalile i tako prikrile tragove zločina.

(Kurir.rs/Novosti, Foto: Prntscreen/Facebook)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track