POLICIJA TRAŽILA SRBINA MISLEĆI DA JE UBIJEN A ONDA SU SAZNALI ISTINU: Kamiondžija nestao u Rusiji, pa šokirao sve!
Foto: Rojters

POLICIJA TRAŽILA SRBINA MISLEĆI DA JE UBIJEN A ONDA SU SAZNALI ISTINU: Kamiondžija nestao u Rusiji, pa šokirao sve!

Crna Hronika -

Srpski kamiondžija, koji je nestao krajem juna u Rusiji i za kog se verovalo da je ubijen, nađen je živ i zdrav u susednoj Belorusiji.

Neimenovani kamiondžija dovezao je u Rusiju šleper guma u Moskovsku oblast. U susednoj Jaroslavskoj oblasti natovario je gume proizvedene u Rusiji, vredne više od 30.000 evra, koje je trebalo da vozi u Srbiju.

Kako navode ruski mediji, on se javio kompaniji za koju radi da je preuzeo tovar i da je krenuo. Međutim, u Srbiju nikada nije stigao, a njegov napušten kamion bez prikolice nađen je u Muromskom regionu.

Policija je pokrenula istragu i sumnjalo se da je u pitanju ubistvo. Istražitelji su tragali za telom kamiondžije i tovarom guma.

Tajanstveni nestanak počeo je da se raspliće kada je policija otkrila prikolicu sa gumama u dvorištu jedne kuće u Muromskom regionu. Ispostavilo se da su gume kod poznanika kamiondžije, kome je on prodao i prikolicu i tovar.

Kasnijom istragom srpski kamiondžija otkriven je u Belorusiji.

Gume i kamion vraćeni su u Srbiju, a protiv kamiondžije ruski istražni organi najverovatnije će podneti prijavu zbog krađe.

(Kurir.rs/Blic)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Ni manjeg automobila, ni veće agonije! OVO JE NAJGORE PARKIRANJE VEKA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track