GLUMICA KOJU JE UPUCAO HIRURG IZAŠLA IZ BOLNICE: Sve se desilo u tri sekunde, pucao mi je u glavu, mislila sam da sam mrtva!

PREŽIVELA METAK

GLUMICA KOJU JE UPUCAO HIRURG IZAŠLA IZ BOLNICE: Sve se desilo u tri sekunde, pucao mi je u glavu, mislila sam da sam mrtva!

Crna Hronika -

Ivanu je metak, na svu sreću, samo okrznuo po čelu. Odmah nakon prijema u bolnicu operisan joj je hematom na glavi

BEOGRAD - Glumica Ivana Panzalović (30), koju je 7. avgusta teško ranio verenik, plastični hirurg Srđan Cvetanović (59), a potom izvršio samoubistvo, puštena je juče s VMA na kućno lečenje.

Kako saznajemo, glumica je juče ujutru, nakon uspešnog oporavka, otpuštena iz bolnice i dobro se oseća.

foto: Printscreen Facebook

- Ivanu je metak, na svu sreću, samo okrznuo po čelu. Odmah nakon prijema u bolnicu operisan joj je hematom na glavi. Ona je odlično podnela operaciju i njen oporavak je nakon toga tekao zadovoljavajuće. Nakon što je šest dana provela u bolnici, odlučeno je da može da ide na kućno lečenje. Što se tiče medicinske strane, s njom je sve u najboljem redu i nije više bilo potrebe da boravi u bolnici - rekao je naš izvor s VMA.

Podsetimo, Ivana Panzalović, koja je javnosti poznata po ulozi profesorke u TV serijalu „Kursadžije“, preživela je pravu dramu u četvrtak, kad ju je, nakon svađe, Cvetanović hicem iz pištolja ranio u glavu, a potom je izvršio samoubistvo.

foto: Printscreen Facebook

- Sve se desilo u tri sekunde. Posvađali smo se, on je prvo zgrabio nož i jurio me po stanu. Uspela sam da pozovem policiju, a kad sam završila razgovor, on mi je uperio pištolj u glavu i pucao. Pala sam na pod, mislila sam da sam mrtva, krv mi je lila niz glavu. Odmah potom je pucao i u sebe, tu preda mnom. Istrčala sam napolje sa otvorenom ranom na glavi kako bih potražila pomoć - ispričala je Ivana ranije za Kurir.

Srđan Cvetanović sahranjen je prekjuče na Centralnom groblju, a Ivana nije prisustvovala sahrani. Pokušali smo juče da stupimo u kontakt s glumicom, ali ona nije odgovarala na naše pozive i poruke.

E. K.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(FOTO) PRVE SLIKE SA MESTA ZLOČINA: Pucnjavi prethodila žestoka svađa Ivane i Srđana, letele čaše, tanjiri, čak i ventilator

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track