KOMŠIJE I PRIJATELJI O ZORANOVOJ PATOLOŠKOJ LJUBOMORI: Nije je samu puštao ni kod majke, govorio joj je šta da obuče...
Foto: Zorana Jevtić, Privatna Arhiva

KOMŠIJE I PRIJATELJI O ZORANOVOJ PATOLOŠKOJ LJUBOMORI: Nije je samu puštao ni kod majke, govorio joj je šta da obuče...

Crna Hronika -

O patoloskom odnosu ubijene Jelene i njenog muža Zorana Marjanovića najbolje opisuje to što je Zoran išao sa njom bukvalno svuda: do prodavnice, apoteke, ali i na nastupe gde bi sedeo pored bine i budno posmatrao ljude u njenoj blizini.

O tome svedoče i brojni svedoci koji navode da nikada nisu videli Jelenu bez Zorana.

Navodno, Jeleni je bila ograničena sloboda kretanja čak i kada je išla u posetu bolesnoj majci. Zoran ju je pratio čak i na trčanje a tako je bilo i kobnog dana kada je ubijena 2. aprila 2016.

Tako Jeleni, koja je sa Zoranom bila od svoje 14. godine nije ostajalo puno "vremena za sebe". Prema rečima njene drugarice Nikoline T. njihova druženja su se svodila na kućne posete u kojima bi obavezno bio prisutan i Zoran.

Nikolina kaže da se sa Jelenom viđala nekoliko puta mesečno i da je svako njihovo druženje ustvari bilo porodično okupljanje - Jelena i Zoran kod nje ili ona kod njih. Zato, Nikolina tvrdi da da ubijena pevačica nije imala vremena za ljubavnika kojeg je Zoranov otac Vladimir pominjao nakon Zoranovog hapšenja.

- Zoran i ona su uvek bili zajedno. Bila je i posvećena porodici i njemu. Viđali smo se ili tako što su Zoran i ona dolazili kod mene ili tako što sam ja išla kod njih. Njih dvoje su jedno drugom uzimali telefone - kaže Nikolina.

Jelena je bila očajna zbog količine obaveza koje je imala, a patila je i što ne može da viđa bolesnu majku koja je živela na svega pet minuta od nje.

Komšije Jelenine majke Zorice naglašavaju da se pevačicin život potpuno promenio nakon što se udala za Zorana.

- Sve je ređe dolazila kod majke. I kad dođe, zadrži se jako kratko i ode. Zoran ju je za to vreme čekao u kolima - naglašava jedan komšija, dok svi potvrđuju njegovu veliku potrebu za kontrolom supruge i patološku ljubomoru koja ga ni za sekund nije napuštala.

Kako je izgledao njihov odnos govori i činjenica da ju je pratio na svim nastupima i čak joj govorio šta da obuče... O tome svedoče njegove izjave, ali i izjave njegovog ocaVladimira.

Takođe, brojni svedoci na njenim nastupima pa čak i u muzičkom studiju prisustvovali suZoranovim ljubomornim ispadima, ali i strogoj kontroli mesta na kojem nastupa.

- Stajali su uz scenu, on nije hteo da se pomeri od nje. Sve vreme su se svađali, nije hteo ni za trenutak da je pusti. Ona bi potom nastupala prikrivajući tugu, dok je on sve vreme gladao ko šta radi i nije se odvajao od bine - priča jedan od posetilaca na njenom nastupu.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track