PSIHOLOG ČOLAKOVIĆ UVEREN: Marjanović će brzo propevati u zatvoru, od ženine smrti napravio marketing
Foto: Youtube Printscreen

Napravio profil njegove ličnosti

PSIHOLOG ČOLAKOVIĆ UVEREN: Marjanović će brzo propevati u zatvoru, od ženine smrti napravio marketing

Crna Hronika -

BEOGRAD - Zoran Marjanović je neprekidno isticao da je ljubav između njega i Jelene velika, ali posle njene smrti nimalo nije tugovao, već se doterivao i pripremao za javne nastupe, na kojima je o njoj govorio kao da je najobičnija stvar!

U sudskoj praksi se pokazalo da su hladnokrvne osobe, koje posle gubitka bliske osobe stavljaju sebe u prvi plan, zapravo narcisoidne osobe, koje najviše vole sebe! Ovo tvrdi dr Radomir Čolaković, profesor psihologije na Filozofskom fakultetu u Istočnom Sarajevu.

foto: Damir Dervišagić, Privatna Arhiva

On je na osnovu do sada objavljenih tekstova i izjava osumnjičenog supruga ubijene pevačice Jelene Krsmanović napravio profil njegove ličnosti. On kaže da je za proteklih 17 meseci na osnovu njegovog ponašanja i izjava, koje su često bile konfuzne, zaključio da je od ženinog ubistva napravio marketing!

- Zasad može da se kaže da se radi o čoveku koji se za javni nastup dobro maskira. Što se više kune, on postaje sve sumnjiviji. Potrebno je samo stisnuti jedno dugme i da se ceo skandal obelodani! Po mom mišljenju, on će u izolaciji brzo da procvrkuće. Njegovu samouverenost može da slomi samo istraga i boravak u Centralnom zatvoru u Beogradu - smatra dr Čolaković.

foto: Facebook

On navodi da Zoranovi iskazi o savršenom odnosu između njega i supruge zapravo upućuju da nešto nije bilo u redu.

- Neverovatna je njegova facijalna ekspresija! Na njegovom licu se ne ispoljava tuga. Umesto faze tugovanja za ženom, on se potpuno posvetio doterivanju, oblačenju, pripremama za TV nastupe. Kod njega je to posle smrti supruge postao stil življenja. Patološki je vezan za oca i u suštini je veoma krhka osoba. Dovoljno je da se odvoji od te podrške i da progovori - kaže psiholog.

foto: Printskrin

Potreba da se prenaglašava savršen odnos, prema njegovim rečima, uglavnom krije nešto što je daleko od savršenog.

- Ljudi se služe glumom i lažnim predstavljanjem kada hoće da sakriju neki trag. Međutim, u praksi je veoma retko da ubice ostanu neotkrivene. Samo je u filmu „Psiho” glumac odlično odigrao ludaka. Neverovatno je da njegov otac izlazi nasmešen posle posete u zatvoru, dok njegovom sinu preti 40 godina zatvora - ističe dr Čolaković.

foto: Dragana Udovičić

On kaže da su mogući razni obrti, ali da sve ukazuje da je reč o školskom primeru narcisoidne ličnosti, koju su inspektori pustili da se lagano krčka da bi uspešno rešili slučaj.

(Kurir.rs/Alo/Foto: Youtube printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track