SMRT NA AVALI: Izgoreo u pokušaju da spase automobil!
Foto: Nebojša Mandić

Avala Stradao zbog nesrećnog slučaja

SMRT NA AVALI: Izgoreo u pokušaju da spase automobil!

Crna Hronika -

BEOGRAD - Radenko Marenović (59) izgoreo je u pikapu na parkingu ispred hotela „Avala“, a njegova smrt bila je nesrećni slučaj, utvrdila je istraga.

Marenovićev kum kaže za Kurir da on nije imao nikakvih životnih problema i da je isključena mogućnost samoubistva. On objašnjava da je Marenović često odlazio na Avalu, gde ima i kuću.

- Rekli su mi da je na putu do vikendice stao na parking ispred hotela jer je primetio vatru ispod haube. Izašao je i otvorio haubu da vidi o čemu se radi, a onda se vratio u kola, da li da uzme aparat za gašenje ili dokumenta. Nažalost, vatra se iznenada proširila i Radenko nije mogao da izađe iz pikapa. Rekli su nam da je smrt nastupila usled gušenja otrovnim gasovima koji su se širili od plastike koja je gorela u unutrašnjosti automobila. Nakon toga je izgoreo - priča kum nastradalog čoveka.

foto: Nebojša Mandić

On dodaje da, nažalost, ovo može da bude za nauk svim vozačima da kada se automobil zapali, najbolje je da ga ostave i udalje se.

- Nijedna stvar nije vrednija od života. Radenko je bio dobar porodični čovek, ima decu, unučiće... Nije imao finansijskih niti bilo kakvih drugih problema, ovo što se desilo je velika nesreća - rekao je naš sagovornik.

Kurir / J. R.

Foto: Nebojša Mandić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Tragedija u Kraljevu! Pretio da će bombom razneti svoje ukućane i policiju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track