TUGA! MALIŠAN IZ BORČE PODLEGAO POVREDAMA: Posle 11 dana borbe za život preminuo dečak na kojeg je palo drvo tokom nevremena!
Ilustracija, Foto: Stefan Jokić, Ilustracija

tiršova

TUGA! MALIŠAN IZ BORČE PODLEGAO POVREDAMA: Posle 11 dana borbe za život preminuo dečak na kojeg je palo drvo tokom nevremena!

Crna Hronika -

Dečak O. I. (4) iz Borče, koji je teško povređen kada je 17. septembra olujni vetar oborio drvo na njega pred zgradom u Ulici braće Rajt, podlegao je povredama, potvrđeno je u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj.

"Povrede centralnog nervnog sistema su bile najtežeg stepena i pored pruženog lečenje, intenzivne terapije i mera potpore ni u jednom momentu nije bilo odgovora. Juče tokom dana dete je podleglo povredama. U ime medicinskog tima izražavam najdublje saučešće porodici zbog tragične smrti deteta", poručio je prof. dr Zoran Radojičić, direktor Univerzitetske dečje klinike.

Da podsetimo, dečak se bezbrižno igrao pred zgradom kada je iznenada počela oluja. Snažni udari vetra oborili su drvo koje se obrušilo na mališana na svega nekoliko metara od njegove kuće. U nesreći umalo je nastradao i njegov stariji brat (11) koji je pokušao da ga spase.

Nažalost, O.I. (4) je posle 11 dana izgubio najvažniju životnu bitku.

Kurir.rs/Blic/A.R.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NASLOV KURIR TV VESTI UŽIVO! Bukti rat u Vladi Srbije!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track