UBILI SU GA IZ OSVETE! IZA SVEGA STOJI LUKA BOJOVIĆ: Pitbul urlao i plakao kada je čuo za brutalnu likvidaciju mlađeg brata

UBILI SU GA IZ OSVETE! IZA SVEGA STOJI LUKA BOJOVIĆ: Pitbul urlao i plakao kada je čuo za brutalnu likvidaciju mlađeg brata

Crna Hronika -

Saša Cvetanović, glavnooptuženi za ubistvo Nikole Bojovića, mlađeg brata Luke Bojovića, vođe zemunskog klana, u zatvoru je čuo da je njegov brat likvidiran sa 30 metaka.

Cvetanović koji je inače slutio da će mu brata ubiti i na to stalno upozoravao na suđenjima, iz očaja je vikao da iza smrti njegovog brata stoji Luka Bojović.

- Ubili su ga iz osvete! Ovo je osveta! Ja sam ga čuvao, ja sam ga odnegovao i njega i sestru i ovo da se desi. Znam da iza svega stoji Luka Bojović - urlao je plačući Cvetanović, navodi izvor.

On je odmah potom zamolio komandire da mu dozvole da prisustvuje sahrani svog mlađeg brata.

- Ipak, s obzirom na okolnosti, na način na koji je ubijen njegov brat, ali i zbog dela za koje se Cvetanoviću sudi, komandiri su mu rekli da nema velikih izgleda da će se to dogoditi - kaže izvor upoznat sa slučajem.

Jugoslav Cvetanović (31), rođeni brat Saše Cvetanovića, ubijen je u samom centru Vranja sa 30 hitaca u haustoru jedne zgrade. Za sada nepoznati ubica još nije uhvaćen, a postoje sumnje da osim krvne osvete koja se nastavlja između klana Bojović i Šaranović, motiv ubistva mogu biti i njegovi raniji kriminalni poslovi.

Cvetanović u svom dosijeu imao je teške krađe, razbojništava, iznude...

Da se sprema ubistvo Jugoslava, upozoravali su obojica braća: jedan iza rešetaka, drugi sa slobode.

- Molim vas da pozovete mog brata da svedoči dok je još živ. Kako se stvari dešavaju, ubijaju se advokati i ostali, pozovite ga što pre da sve objasni. Njemu je iskaz na osnovu kog je napisano pola optužnice uzet na prevaru - obratio se Saša Cvetanović sudskom veću 20. marta.

Jugoslav je u isto vreme upozoravao da se ne oseća bezbedno.

- Oduzeli su mi policijsku pratnju zbog nekog incidenta, a ja je sada i ne želim. Koliko sam ugrožen govori i to da su ranije slikali moju zgradu u Vranju i objavili da je u njoj eksploziv. Pa, kako onda da ne brinem za svoju bezbednost?! - upitao je on u martu ove godine.

Jugoslav deo Šaranovićeve grupe?

Jugoslav Cvetanović je pre skoro sedam godina pao i u Beogradu kao član grupe Dalibora Despotovića i Miloša Kljajića, državljana Crne Gore, koji su u iznajmljenim stanovima na Karaburmi i Zvezdari, krili četiri „heklera“, tri automatske puške, tri pištolja, dve „pumparice“, 5,5 kilograma sporogorećeg štapina, zolja, municija, ali lažne policijske značke. Njih dvojica su radili u obezbeđenju Slobodana Šaranovića, koji ih je, kako se verovalo, poslao da likvidiraju Luku Bojovića, vođu zemunskog klana, ali je taj zločin sprečen.

Prema nezvaničnim informacijama, Jugoslav Cvetanović, koji je u to vreme radio u Šaranovićevom kazinu „Slavija“, trebalo je da im pruži logistiku.

(Kurir.rs/Blic)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NASLOV KURIR TV VESTI UŽIVO! Bukti rat u Vladi Srbije!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track