UBIO SAM NEDUŽNOG ČOVEKA, BIO SAM PIJAN I DROGIRAN: Priznao da je sasuo 6 metaka u mladića u Čačku!

te večeri popio sedam do osam flašica piva

UBIO SAM NEDUŽNOG ČOVEKA, BIO SAM PIJAN I DROGIRAN: Priznao da je sasuo 6 metaka u mladića u Čačku!

Crna Hronika -

ČAČAK - V. P. (32) priznao je kod tužioca u Čačku da je u nedelju lišio života Sašu Ćubovića (32).

“Apsolutno sam svestan šta sam uradio, i svestan sam da sam kriv, jer sam ubio nedužnog čoveka, zbog čega se iskreno kajem. Svestan sam i da "nisam cvećka", u celosti priznajem izvršenje krivičnog dela. Mnogo mi je žao što je nastradao dečko koji ne pripada kriminogenom miljeu, jer da pripada ja bih ga sigurno poznavao”, rekao je osumnjičeni, a pišu Večernje novosti.

On je iskaz dao pred zamenicom javnog tužioca Mirjanom Tomašević Đondrić i svojim braniocem advokatom Ivanom Čvrkićem. Dalje je ispričao kako je u društvu svoje verenice i još jedne devojke i dvojice momaka bio u restoranu brze hrane.

foto: Dragan Kadić

“U jednom trenutku našem stolu je prišao Saša i rekao nešto u smislu "kakav ovde imate problem". Ja sam mu odgovorio da razgovaram sa verenicom i da smo u nekoj maloj svađi, smatrajući da će on da se udalji... Saša me je u jednom trenutku uhvatio za bradu. Tada sam svojom levom rukom iz pojasa pantalona izvukao pištolj "zastava CZ 99" i njime udario Sašu u teme. Zbog čega sam to uradio ni sada sebi ne mogu da objasnim”, ispričao je.

Hiljade Čačana ispratilo Ćubovića na večni počinak

Nekoliko hiljada Čačana, juče je na na večni počinak ispratilo sugrađanina Sašu Ćubovića koji je u nedelju ujutro ubijen u restoranu brze hrane u ovom gradu hicima iz pištolja koje je ispalio Vladica Pušica. Sahrana koja je bila zakazana za 15 časova, kasnila je više od sat vremena, zbog duge povorke rodbine, prijtelja, kolega i poznanika koji su došli da mu odaju poslednju poštu. Sahrani su prisustvovale i njegove brojne kolege kamiondžije, koji su ga na poslednje putovnje ispratili zvucim sirena.

"Bez obzira što je ubica priznao zločin, kao i to da je bio pijan i drogiran, to roditeljima ne može vratiti sina, ne može umnjiti njihovu bol. Skandalozno je da jedan takav kriminalac naoružan šeta gradom, a svi u Čačku znamo koliko je pucnjava, prebijanja i kakvih sve nedela imao", ogorčeni su rođaci stradalog Ćubovića.

D.Č.

Dalje je kazao kako su nakon toga obojica ustali, te da ga je Saša uhvatio za ruku u kojoj mu je bio pištolj. Naveo je da se uplašio da će mu Ćubović uzeti oružje, pa je pištolj prebacio u desnu ruku i da je potom ispalio jedan metak. “Rekao sam mu: "Pusti me, molim te". On to nije učinio”, kazao je osumnjičeni za ubistvo, koji je potom ispalio još dva hica i potom pobegao taksijem, ali se kasnije predomislio, vratio se na mesto ubistva i predao policiji. Napomenuo je i da je te večeri popio sedam do osam flašica piva i da je koristio kokain, i to "dve do tri linije". Dodao je da kokain koristi već više od dve godine.

(Kurir.rs/Večernje novosti/Foto: Facebook printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Jelena ubijena dan ranije, ali ne na nasipu! Novi svedok ruši Zoranovu priču!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track