ZORAN SKOVAO PAKLENI PLAN U ZATVORU: Marjanović se ženi KAKO BI SE SPASAO!
Foto: Dragan Kadić, Privatna Arhiva

ŠOKANTNO OTKRIĆE

ZORAN SKOVAO PAKLENI PLAN U ZATVORU: Marjanović se ženi KAKO BI SE SPASAO!

Crna Hronika -

BEOGRAD - Zoran Marjanović odlučio je da se u zatvoru oženi Zoricom Zokom Mitrović, kako je Kurir juče pisao, ali ne samo da bi se češće viđao s njom već se iza toga krije plan da ona dobije starateljstvo nad malom Janom, Zoranovom ćerkom iz braka sa ubijenom pevačicom, otkriva naš list.

Kako smo objavili, Marjanović se poslednjih nekoliko dana povukao u sebe, sve manje priča, a kad progovori, pominje uglavnom samo Janu, kao i Zoricu. Nekoliko puta je rekao da bi Zorica bila najbolja majka Jani, da je devojčica voli i da će se zbog toga oženiti Zoricom - kako bi njegova ćerka imala najbolju budućnost u slučaju da on bude osuđen na dugogodišnju robiju.

Cilj... Marjanović smatra da bi za njegovu ćerku, u slučaju da bude osuđen na dugu robiju, najbolje bilo da ostane s njegovom devojkom Zoricom Zokom Mitrović, foto: Privatna Arhiva

- To je glavni razlog njegove odluke da se oženi Zoricom. Tačno je da on voli Zoricu, ali ona bi mogla da ga posećuje u zatvoru i kao njegova nevenčana supruga, ako bi dva svedoka, u ovom slučaju otac Vladimir i brat Miloš, potvrdili da su oni u vanbračnoj zajednici. Međutim, kao vanbračna supruga Zorica ne bi mogla da bude staratelj devojčici - priča izvor Kurira upućen u dešavanja.

Kako navodi, Zoran je svestan da je Jani potrebna majka.

- Marjanovićevi roditelji su veoma vezani za unuku, ali on zna da ih polako stižu godine i nije siguran koliko će Zorica i Vladimir biti u mogućnosti da brinu o Jani. Sa druge strane, njegov brat Miloš je sa dugogodišnjom devojkom Milicom zasnovao porodicu i očekuju prvo dete, pa je pitanje i koliko bi oni mogli da se posvete devojčici - kaže sagovornik našeg lista.

S obzirom na to da je ona i posle hapšenja ostala uz njega i da veruje da nije kriv za ubistvo supruge, Marjanović ima veliko poverenje u Zoricu.

Da bi mogla da postane Janin staratelj, Zorica mora da bude zakonita supruga njenom ocu

- Mala Jana poznaje Zoricu, kao i njenog sina Zdravka, navikla je na njih pošto žive s njom u kući u Borči. Takođe, od momenta Jeleninog ubistva Zorica je sve vreme bila uz Zorana, a naročito mu daje podršku od kada je uhapšen. S druge strane, Zoran je zabrinut da bi život deteta zavisio od Centra za socijalni rad, koji bi Janu mogao da uputi u hraniteljsku porodicu ili preda porodici Krsmanović, s kojom devojčica nikad nije živela. Brakom sa Zoricom mogao bi da spreči eventualno odvajanje Jane od ostalih Marjanovića - naveo je izvor Kurira.

foto: Marina Lopičić

Šta kaže zakon

SRODNICI ILI HRANITELJSKA PORODICA

Vesna Stanojević, koordinatorka Sigurne kuće, kaže da zakon predviđa dve opcije u vezi s decom čija je majka preminula, a otac u zatvoru.

- Centar za socijalni rad je nadležan da odredi starateljstvo nad decom. Oni mogu da se odluče da li će dete smestiti kod nekoga od srodnika ili u hraniteljsku porodicu. Staratelji najčešće postaju preostali srodnici. Druga opcija, kad se dete nađe u hraniteljskoj porodici, jeste da staratelj bude neko od radnika Centra za socijalni rad ko će nastaviti da brine o tom detetu, kao i o uslovima koje ima u porodici. Centar se pri odlučivanju vodi time šta je za dete najbolje - objasnila nam je Stanojevićeva.

foto: Privatna Arhiva

Jelenin poslednji intervju

REDOVNO TRČIM SA ZORANOM

Jelena Marjanović je nekoliko meseci pre ubistva dala intervju za Grand televiziju. Pevačica je odgovarajući na pitanja prokomentarisala i odnos sa suprugom Zoranom. Istakla je da je njihov brak dobar ne samo pred kamerama već i da se u kući lepo slažu. Pričala je i o zajedničkom radu sa suprugom, kao i da je Zoran podržava kad treba da popravi svoj izgled.

- Kad treba da se smrša, tu je, redovno idemo da trčimo, kuvamo neke čajeve, ma svugde smo zajedno - ispričala je Jelena za Grand televiziju.

Ona je u nastavku intervjua govorila o povezanosti sa suprugom i istakla:

- Današnji brakovi kratko traju, ali ja sam vaspitana tako, živela sam tako... Moji roditelji su imali skladan brak, iskrenu ljubav, što je danas, nažalost, sve ređe - rekla je Marjanovićeva.

foto: Kurir

DANAS POKLON U KURIRU: Najbolji dodatak o kulinarstvu servira recepte za savršena peciva

Ovog četvrtka Gurman, najbolji dodatak o kulinarstvu, donosi recepte za pekarske đakonije od kojih cela kuća zamiriše: pripremite mini-pice, pogaču s kiselom pavlakom, pide, fokaču sa ruzmarinom i mnoge druge. Kao i uvek, pored slanih, donosimo vam recepte za slatke poslastice kao što su kruškice, refren tortica ili ukusna torta od kakao palačinki. Ni ovog četvrtka ne smete da propustite najbolju zbirku recepata i kulinarskih saveta! Prijatno!

foto: Kurir

(Kurir.rs/Jelena Ivić/Foto: Dragan Kadić, Privatna Arhiva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track