DEBELA SI, IDI DA TRČIŠ: Teodora progovorila o braku Jelene i Zorana i otkrila zašto je njena sestra noću morala da vozi rolere?!
Foto: Zorana Jevtić

Slučaj Marjanović

DEBELA SI, IDI DA TRČIŠ: Teodora progovorila o braku Jelene i Zorana i otkrila zašto je njena sestra noću morala da vozi rolere?!

Crna Hronika -

BEOGRAD - Teodora Krsmanović, sestra od strica svirepo ubijene pevačice Jelene Krsmanović Marjanović, svedočila je juče u Višem javnom tužilaštvu, navodno o Jeleninom i Zoranovom odnosu.

Teodora je rekla da je bila u kontaktu sa sestrom, kao i da je povremeno noćila kod njih, kada je dolazila iz Kraljeva u Beograd. Ona nije precizirala kada su se poslednji put videle.

foto: Dragan Kadić, Privatna Arhiva

Izjašnjavala se o tome kako je Zoran maltretirao Jelenu tako što ju je terao da trči i radi vežbe. Negativno je govorila o Zoranu - kaže advokat Delibašić i dodaje: - Sa aspekta odbrane, Zoranovo ponašanje je za svaku pohvalu, brinuo je o zdravlju supruge, za razliku od kvazirođaka, koji su pričali da se verovatno odao konzumiranju droga, da pije i puši.

- Jelena mi se u više navrata žalila da mora sama da spava u studiju, dok su i Zoran i njegovi roditelji spavali u svojim spavaćim sobama - ispričala je u Tužilaštvu Teodora Krsmanović.

foto: Zorana Jevtić

Teodora je izjavila i da se Zoran i Jelena nikada nisu svađali ali da joj je govorio da je debela zbog čega je pored trčanja vozila i rolere, i to noću.

Teodora, piše Alo, nije dobila status oštećene u postupku, već je saslušana kao običan čovek.

- Teodora je govorila o njihovom ličnom odnosu. Na pitanje da li su se svađali u braku bila je izričita da se Jelena nikada nije zakačila sa Zoranom. Navela je da je ona kratko bila u svađi sa sestrom i da od februara 2016. godine nisu bile u kontaktu. Na pitanje kako se Zoran ophodio prema Jeleni rekla je da joj je govorio: "Debela si, idi da trčiš!". Navela je da je Jelena zbog njegovih primedbi ponekad i noću vozila rolere. Međutim, o ubistvu nema neposredna saznanja i nije mogla da se izjašnjava - saznaje list od izvora bliskih istrazi.

(Kurir.rs/J.Rafailović-J.Spasić/Alo/Foto: Zorana Jevtić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) RASVETLJAVA SE UBISTVO PEVAČICE: Na saslušanje stigli Vladimir i Miloš Marjanović!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track