ZORICE, IZVUKLI SMO SE! SVE SMO IH ZAJE.ALI! Tajni snimak šalje na robiju još jednog Marjanovića!
Foto: Dragana Udovičić

nagovarao ženu da laže

ZORICE, IZVUKLI SMO SE! SVE SMO IH ZAJE.ALI! Tajni snimak šalje na robiju još jednog Marjanovića!

Crna Hronika -

Policija je tajno snimila Vladimira Marjanovića, svekra ubijene Jelene Krsmanović Marjanović, dok je sa sinom Zoranom u porodičnom automobilu nagovarao svoju suprugu da laže za njih!

On će najverovatnije biti priveden zbog tog tajnog snimka, kao i poklapanja njegovog DNK sa tragovima koji su nađeni na Jeleninom telu!

Kako saznajemo, on će najverovatnije završiti iza rešetaka, jer ga je policija krajem aprila 2016. snimila dok je u automobilu nagovarao ženu da sinu i njemu pruži alibi, kao i posle saslušanja u policiji, kada joj je rekao: „Zorice, izvukli smo se, sve smo ih zajebali”.

foto: Vladimir Šporčić

Pozvali smo Vladimira Marjanovića i tražili komentar zbog sumnji da je upravo on bio mozak savršenog zločina u Borči i da je imao zadatak da se otarasi Jeleninog tela, da je drogirao sina „bensedinom“ zbog poligrafa i nagovarao suprugu da lažima pokriva Zorana i njega.

Vladimir isprva nije bio voljan da da izjavu, ali je posle kraćeg razgovora poručio da nema čega da se boji.

- Stvarno ne mogu da komentarišem takve najave da će policija navodno da me uhapsi u toku ove nedelje! Ne plašim se hapšenja! Nemam komentar za gomilu gluposti, od toga da sam bio „čistač“, pa do toga da su me tajno snimili - rekao je svekar ubijene pevačice.

foto: Privatna Arhiva

Kako saznajemo, policija je krajem aprila 2016. snimila Vladimira kada je posle saslušanja supruzi rekao: „Zorice, izvukli smo se, sve smo ih zajebali”.

- Policajci su prisluškivali razgovor Marjanovića u porodičnom automobilu i čuli kad su Vladimir i Zoran nagovarali Zoricu kako da ih „pere“ kod inspektora. Posle saslušanja u stanici „29. novembar“, on je na parkiralištu svojoj ženi doslovce rekao: „Mislim da smo se izvukli! Sve smo ih zajebali”.

Potom je dodao „da su njih dvoje uspeli da prevare inspektore i da im sada više niko ništa ne može” - kaže naš izvor blizak istrazi.

Supružnici su 26. aprila 2016. bili pozvani na informativni razgovor. Dok su čekali saslušanje, u hodniku su se neprekidno dogovarali o tome šta će reći inspektorima. Vladimir je Zorici davao instrukcije kako da odgovara na određena pitanja.

- Došli su veoma nervozni i zabrinuti. Dok su čekali da ih pozovu na saslušanje, Vladimir je Zorici davao uputstva kako da odgovara na pitanja inspektora. Govorio joj je šta sme, a šta nikako ne sme da otkrije o svom odnosu sa Jelenom i svom poslu. Posle saslušanja, njihovo raspoloženje se drastično promenilo. Razgovarali su glasno i upadljivo gestikulirali. Nisu vodili računa da li policajci mogu da ih čuju. Delovali su kao ljudi koju su izbegli sigurnu zamku i koji likuju jer nisu otkriveni - kaže naš izvor iz policije.

Kurir.rs/Alo/J. Paunović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Zorica Marjanović napustila Tužilaštvo! Novinari je pitali da li je ona ubila snaju, evo kako je ona reagovala!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track