(VIDEO) PETORICA GA OPKOLILA, MALTRETIRALA I TUKLA: Evo šta se dogodilo vozaču forda pre divljanja Knez Mihailovom
Foto: Čitalac Kurira

Povređeni u pešačkoj zoni pušteni iz Urgentnog centra

(VIDEO) PETORICA GA OPKOLILA, MALTRETIRALA I TUKLA: Evo šta se dogodilo vozaču forda pre divljanja Knez Mihailovom

Crna Hronika -
1 / 15 Foto: Čitalac Kurira

BEOGRAD - Dve osobe, koje su povređene jutros kada je automobil uleteo u pešačku zonu u Knez Mihailovoj ulici, otpuštene su iz Urgentnog centra sa lakšim povredama, rečeno je u toj zdravstvenoj ustanovi.

Kako je rečeno u Urgentnom centru, kod njih su dijagnostifikovane lakše povrede i oni su nakon zbrinjavanja pušteni.

foto: Vlada Sporčić

Nesreća se dogodila jutros oko 7 sati kada je automobil uleteo u pešačku zonu u Knez Mihailovoj ulici, a tom prilikom povređeni su jedna devojka pešak i vozač automobila.

Kako je nezvanično rečeno na licu mesta, vozač "ford fokusa" karavana beogradskih registarskih oznaka ušao je vozilom u pešačku zonu sa Obilićevog venca, prošao kroz Zmaj Jovinu ulicu, pored galerije Progres, polukružno se okrenuo u Knez Mihailovoj i onda se vratio natrag silovito u Zmaj Jovinu, gde je i pokosio devojku i bašte dva kafića. Delovi stolica, stolova, saksija, zemlje, krhkotine, tablica bili su razbacani po ulici.

foto: Vlada Sporčić

Očevici su izjavili da je vozač "forda" prethodno bio tučen i maltretiran od strane pet mladića i da je vozilom krenuo za njima kada je uleteo u pešačku zonu.

Vlasnik kafića čija je radnica jutros povređena rekao je sledeće: "Kako sam čuo mladić je bio u alkoholisanom stanju. Sve je valjda počelo u klubu kada je izbila tuča između njega i nekoliko momaka. Oni su ga tukli a zatim pobegli, a on je uzeo automobil i jurio za njima. Kako je pokušao da ih stigne udario je devojku a zatim se zakucao u stub. Sreća pa je bilo sedam sati pa nije bilo puno ljudi na ulici."

(Kurir.rs/Tanjug/Blic/Foto: Vladimir Šporčić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track