JEZIVO SAMOUBISTVO U POŽAREVCU: Prvo pucao sebi u grudi, a onda nedelju dana kasnije skočio kroz prozor bolnice
Foto: Stefan Jokić, Ilustracija

JEZIVO SAMOUBISTVO U POŽAREVCU: Prvo pucao sebi u grudi, a onda nedelju dana kasnije skočio kroz prozor bolnice

Crna Hronika -

Nakon što su lekari uspeli da ga spasu kada je, prošle nedelje, pucao sebi u grudi pištoljem za ubijanje svinja, Saša I. (43), iz požaravečakog sela Brežane, izvršio je samoubistvo bacivši se sa drugog sprata Opšte bolnice u Požarevcu.

- Saša I. je prošle nedelje u svojoj kući u Brežanu pucao sebi u grudi pištoljem za ubijanje svinja – kažu u požarevačkoj bolnici. – Tada smo, iako je bio životno ugrožen, uspeli da ga reanimiramo i, bukvalno, u poslednjem trenutku spasimo smrti.

Međutim, nakon što se malo oporavio, muškarac je pričao ostalim pacijentima da neće odustati od namere da presudi sebi, ali su ga oni odvraćali od toga.

- Govorio je da ne zaslužuje da živi i da će se ubiti – nastavlja sagovornik iz požarevačke bolnice.

Sa Odeljenja hirurgije, gde se oporavljao od povreda nanentim pištoljem za ubijanje svinja, Saša se danas iskrao do Odeljenje urologije.

- Ušao u prostoriju gde je bila garderoba. Otvorio je prozor, stao na sims i sa visine od desetak metara bacio se kroz prozor. Pao je pravo na glavu i ponovo zadobio teške telesne povrede opasne po život – nastavlja sagovornik.

Jauk, kada je pacijent pao na beton, čuli su zaposleni u bolnici i, kada su istrčali napolje, zatekli su Sašu I. u lokvi krvi.

Ustanovljeno je da je zadobio teške povrede glave. Odmah je podvrgnut neurohirurškoj intervenciji, ali lekari, ovaj put, nisu uspeli da ga spasu.

Motiv zašto je Saša I. pokušavao sebi pokušavao da oduzme život nije poznat, a on za sobom nije ostavio oproštajno pismo.

(Kurir.rs/Blic)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Ekskluzivni snimak horora u Knez Mihailovoj! Pogledajte kako je čovek gazio ljude kolima u centru Beograda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja