HOROR U REKOVCU! MUŽ JOJ BIO MRTAV 7 DANA ONA ČITALA KNJIGU: Kad su ih pronašli rekla svima da spava
Foto: Damir Dervišagić

strašno

HOROR U REKOVCU! MUŽ JOJ BIO MRTAV 7 DANA ONA ČITALA KNJIGU: Kad su ih pronašli rekla svima da spava

Crna Hronika -

Radnici centra za socijalni rad iz Rekovca pronašli su u petak telo Miroslava Vlaškovića (77) iz Rekovca u njegovom stanu u centru grada.

Telo je bilo u fazi raspada pa se pretpostavlja da je preminuo prošle nedelje ali njegova žena Svetalana, koja je mentalno nerazvijena, nije prijavila smrt supruga.

Policija i radnici Centra za socijalni rad zatekli su je kako mirno čita knjigu. Rekla im je da to nije njen suprug, već neki nepoznati čovek koji danima tu spava i koji će otići kad se probudi. Vlaškovića su danas sahranili rođaci, jer sa suprugom nije imao dece, a Svetlana je smeštena u ustanovu zatvorenog tipa radi lečenja.

Po Rekovcu se priča da je Miroslav preminuo dok je sedeo za stolicom, a potom se njegovo beživotno telo stropoštalo na pod. Svetlana je, pričaju Rekovčani, mislila da spava i nastavila da se ponaša kao da se ništa nije dogodilo. Komšije jesu osećale smrad iz stana, ali nisu ništa posumnjale, jer se iz njega i ranije osećao neprijatan miris zbog neredovnog održavanja.

"Vlašković je bio penzionisani radnik Fabrike „Kablobi“ u Rekovcu. U slobodno vreme je pomagao drugima, a često je išao da čisti i održava lokalno groblje. Pošto ga nismo videli na zadušnice, bilo nam je sumnjivo. Pomislili smo da je bolestan. Ali, kada je Svetlana počela da dolazi u prodavnicu po hleb, jedan od prodavaca obližnjeg marketa pozvao je Centar za socijalni rad", kaže jedan Rekovčanin.

(Kurir.rs/Novosti)

Foto Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR VESTI UŽIVO: Istražitelji otkrivaju: Evo zašto se staklorezac nije otarasio tela ubijenog vlasnika pekare?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja