LJUBAVNI PAR IZ KRALJEVA TVRDI DA SU IH POLICAJCI TUKLI BEZ RAZLOGA! Andrijana: Jedan policajac je prvo udario mog dečka čizmom u grudi, a zatim i mene!
Ilustracija, Foto: Nebojša Mandić/Ilustracija

ISTRAGA U TOKU

LJUBAVNI PAR IZ KRALJEVA TVRDI DA SU IH POLICAJCI TUKLI BEZ RAZLOGA! Andrijana: Jedan policajac je prvo udario mog dečka čizmom u grudi, a zatim i mene!

Crna Hronika -

Andrijana Pantić i Milan Savić, momak i devojka iz Kraljeva, tvrde da su ih pripadnici MUP bez ikakvog razloga pretukli u noći između subote i nedelje u parku kod železničke stanice.

Srećom, samo su lakše povređeni, ali su prijavili policajce i, kako kažu, očekuju da svi koji su odgovorni budu kažnjeni.

Kako smo saznali, Andrijana i Milan su se kobne večeri našli usred policijske akcije hapšenja počinioca krivičnog dela, pišu Večernje novosti.

"Milan me je pratio kući. Dok smo išli parkom videli smo dvojicu mladića kako trče kroz park, a potom smo začuli povike: "Stoj". Usledili su pucnji iz pištolja. Čuvši hice, Milan me je povukao da legnem na zemlju i ubrzo smo videli dvojicu uniformisanih policajaca kako nam prilaze. Naredili su nam da raširimo noge i ruke" - priseća se Andrijana.

"Nismo pružali otpor već smo samo pitali šta se dešava tvrdeći da ništa nismo uradili. Tada je jedan policajac prvo udario Milana čizmom u grudi, a zatim i mene."

Dok su uplašeni ležali okrenuti licem prema zemlji, mladić i devojka kažu da je jedan policajac, ne želeći da ih sasluša, udario Milana dva puta u telo i jednom pesnicom u potiljak.

"Uznemireni smo i uplašeni. Do sada sam mislio da je ovo nemoguće da se desi, da policija tuče bez razloga, ali na ličnom primeru sam shvatio da to nije baš tako", revolitirano kaže Milan.

Po prijavi Andrijane i Milana ovdašnja Policijska uprava je o ovom slučaju obavestila osnovnog javnog tužioca u Kraljevu.

Kako saznajemo svi službenici PU Kraljevo su negirali učešće u incidentu.

"Biće organizovano prepoznavanje i ako momak i devojka budu mogli da kažu ko ih je tukao protiv tih osoba biće pokrenut disciplinski postupak", rekao nam je izvor iz policije.

Kurir.rs/Novosti/G. Ćirović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KRETENU, NE KUCAJ SMS DOK VOZIŠ! Dva momka drže surove lekcije bahatim vozačima!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track