(FOTO) AKCIJA SRPSKIH CARINIKA NA PRELAZU ŠID: Otkrivena šestorica migranata, krili se u bunkeru autobusa i kamionima!
Foto: Uprava Carina Srbije

krišom ušli u kamion

(FOTO) AKCIJA SRPSKIH CARINIKA NA PRELAZU ŠID: Otkrivena šestorica migranata, krili se u bunkeru autobusa i kamionima!

Crna Hronika -

BEOGRAD- Carinici su u saradnji sa policijom u proteklih nekoliko dana na graničnom prelazu Šid sprečili pokušaj šestorice migranata da ilegalno pređu državnu granicu.

Prvi zabeležen slučaj otkrivanja migranata u autobusu dogodio se danas, 17. novembra, kada su carinici pronašli dva Sirijca u autobusu koji redovno saobraća na liniji Beograd-Šid-Osijek.

foto: Uprava Carina Srbije

Oni su bili sakriveni u bunkeru namenjenom za odmor vozača, a pronađeni su nakon što su vozači prijavili da im se upalila lampica koja signalizira da u bunkeru ima nekoga.

Dva dana ranije, u ranim jutarnjim časovima 15. novembra 2017. godine, u kamionu makedonskih registarskih oznaka otkrivena su dvojica migranata iz Avganistana.

Vozač pomenutog kamiona je službenicima na prelazu prijavio da je primetio tragove na prikolici, da bi neposredno potom bilo potvrđeno da se u tovaru obuće namenjene italijanskom tržištu kriju dva mlada migranta.

foto: Uprava Carina Srbije

Još dva mladića pronađena su 14. novembra 2017. godine u kamionu srpskih registarskih oznaka koji je prevozio drveni ugalj za roštilj iz Srbije u Sloveniju. Oni su se sakrili među vrećama sa ugljem najverovatnije kada je vozač pravio pauzu na benzinskoj pumpi kod Pećinaca.

(Kurir.rs/Foto: Uprava carina Srbije)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO! Ekskluzivno! Evo ko će biti novi premijer Srbije!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track