UŽASNA TRAGEDIJA KOD UBA: Vraćali se sa slave pa prešli u suprotnu traku, poginula devojčica (7)
Foto: Dragan Kadić

Teška saobraćajna nesreća na putu Ub-Valjevo

UŽASNA TRAGEDIJA KOD UBA: Vraćali se sa slave pa prešli u suprotnu traku, poginula devojčica (7)

Crna Hronika -

Dejan N., otac stradale N. N. (7), udario „škodom“ u „audi“ u kojem se nalazilo šestoro putnika, među kojima i četvoro dece, njegova ćerka nije preživela, ostali učesnici u udesu povređeni

VALJEVO - Sedmogodišnja N. N. iz ubskog sela Sovljak preminula je juče po podne na Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj u Beogradu od teških povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u noći između četvrtka i petka.

Kako saznajemo, na putu Valjevo-Ub povređeno je nekoliko osoba.

Direktan sudar

- Nesreća se dogodila u selu Murgaš kad je vozač „škode felicije“ Dejan N. iz Sovljaka, koji se kretao iz pravca Valjeva, prešao u suprotnu traku i direktno udario u „audi“, kojim je upravljao S. J., a u kojem se nalazila šestočlana porodica. U „audiju“ se nalazilo četvoro dece, među kojom i jedna beba - kaže izvor Kurira.

Prema priči meštana Sovljaka, nastradala devojčica vraćala se sa slave u obližnjem selu sa ocem. Naši sagovornici pričaju da je dete navodno sedelo na prednjem sedištu i nije bilo vezano.

- Kažu da je rođacima bila slava, a da su oni kasno krenuli kući. Inače je reč o finoj porodici, stric i deda nesrećne devojčice radili su kao vozači. Čuli smo da je i on teško povređen - rekle su nam komšije.

Kako naši sagovornici kažu, osim male N. N., roditelji imaju još dvoje dece.

- Uz nju su u bolnici bili rođaci koji žive u Beogradu, ali joj nije bilo spasa. Ona ima starijeg brata i sestru. N. N. je krenula u prvi razred, strašna tragedija - kažu komšije.

U valjevskoj bolnici potvrđeno je da je zbrinuto nekoliko teško povređenih osoba.

foto: Slađana Stevanović

Serija nesreća

- N. N. je transportovana u Beograd u Univerzitetsku dečju kliniku u Tiršovoj, gde je i pored napora lekara izgubila borbu za život. Na daljem lečenju u Opštoj bolnici Valjevo na odeljenju hirurgije zadržana je S. J., a u jedinici intenzivne nege Dejan N. Četvoro dece - B. T., O. T., O. J., B. J. - hospitalizovano je na odseku dečje hirurgije - saopšteno je iz valjevske bolnice.

Inače, ove sedmice ovo je druga tragedija na putevima u Kolubarskom okrugu. Za samo pet dana u dve nesreće život su izgubile tri osobe.

S. S. - J. I. - Foto: Dragan Kadić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track