ŽENA DVOSTRUKI UBICA FATALNA ZA ZATVORENIKE: Tasmanijski Đavo poslao pismo Ciganovićevoj unuci
Foto: Privatna Arhiva

Poruka našla put kroz rešetke ćelija

ŽENA DVOSTRUKI UBICA FATALNA ZA ZATVORENIKE: Tasmanijski Đavo poslao pismo Ciganovićevoj unuci

Crna Hronika -

Miljan Đurašinović iz zatvora Zabela pisao u CZ Teodori Viktorović, osuđenoj za ubistvo majke i bake, i poručio joj da razume situaciju u kojoj je i da je njihova sudbina slična

Teodori Viktorović (42), unuci glumca Mihajla Viktorovića, čuvenog Ciganovića iz serije „Bolji život“, u ćeliju Centralnog zatvora u kojoj boravi jer je osuđena na 30 godina zatvora zbog ubistva majke i bake, stiglo je pismo od ultimat-fajtera Miljana Đurašinovića (38), zvanog Tasmanijski Đavo!

Pismo primljeno iza rešetaka ne bi bilo neobično da se i sam Đurašinović ne nalazi u zatvoru, i to u Zabeli kod Požarevca.

foto: Privatna Arhiva

Okovan u lancima

- Teodora, razumem tvoju situaciju, jer i sam imam 20 godina robije. Ime mi je Miljan, iz Beograda sam. Nadimak mi je Đavo, jer sam rođen u Đavoljoj varoši. Najumnije osobe su odatle, ponosan sam na svoje poreklo. Voleo bih da se dopisujem s tobom, ali sada sve zavisi od tebe. U zavisnosti od toga da li ćeš i šta ćeš da odgovoriš na ovo moje pismo, zavisi koliko ću da ti se otvorim i ispričam ti svoj život. Ja sam svestan da ću doživotno biti okovan u lancima - navodno piše u pismu koje je Tasmanijski Đavo iz Zabele poštom poslao u CZ.

KO JE MILJAN ĐURAŠINOVIĆ

1. Miljan Đurašinović, poznatiji kao Tasmanijski Đavo, bio je svetski prvak u ultimat-fajtu

2. Odrastao je u vaspitno-popravnom domu, a policiji je poznat po tučama u kojima je učestvovao kao obezbeđenje noćnih klubova

3. U novogodišnjoj noći 2006. ranjen je u pucnjavi u hotelu „Metropol“

4. U 2009. mačetom napao vlasnika kladionice, za šta je osuđen na pet godina i tri meseca

5. U januaru 2016. u sudnici napao i pretukao policajca koji je svedočio

6. Služi dve i po godine u Zabeli zbog nasilja u porodici

Teodora Viktorović, podsetimo, nedavno je osuđena zbog toga što je u porodičnom stanu u Beogradu ubila majku Ljiljanu (61) i baku Ivanku Đukić (90). Na presudu od 30 godina zatvora ona ima pravo žalbe i zbog toga još uvek nije prebačena na izdržavanje kazne, već je i dalje u Centralnom zatvoru. Inače, ona je udata i muž joj ni tokom suđenja, kao ni posle presude nije okrenuo leđa, već je redovno obilazi u pritvoru.

- Ona i Tasmanijski Đavo, koji je takođe neko vreme bio pritvoren u zgradi u Bačvanskoj ulici, nisu se sreli iza rešetaka. Najverovatnije je on o njoj i njenom slučaju saznao iz medija, to jest iz novina koje su im dostupne iza rešetaka - objašnjava sagovornik Kurira.

foto: Privatna Arhiva

KO JE TEODORA VIKTOROVIĆ

1. Teodora Viktorović završila je studije glume kod Mirjane Karanović

2. Unuka je poznatog glumca Mihajla Viktorovića, poznatog po ulozi Ciganovića u seriji „Bolji život“

3. Njen otac Oliver Viktorović bio je reditelj, tetka Olivera glumica, a majka Ljiljana Đukić producent

4. Teodora je 2. marta 2015. godine u stanu na Vračaru sekirom usmrtila majku i baku Ivanku

5. Pre manje od mesec dana osuđena je pred Višim sudom na 30 godina zatvora

6. Tokom suđenja priznala je da se lečila od alkoholizma i depresije

foto: Privatna Arhiva, Zorana Jevtić

Pominjao Boga i veru

Đurašinović je poslednjom presudom po kojoj služi kaznu trenutno osuđen na dve i po godine zatvora zbog nasilja u porodici i nedozvoljenog držanja pištolja.

- U pismu koje je ispisano rukom na jednoj i po stranici piše joj još i o tome kako je njihova sudbina slična, ali i o Bogu i veri - otkriva naš sagovornik sadržinu pisma koje je stiglo Teodori Viktorović.

Jelena Spasić - Foto: Zorana Jevtić; PrintScreen

Slična priroda

OBOJE INCIDENTNI

Interesantno je da su i Teodora Viktorović i Miljan Đurašinović izazivali incidente tokom boravka iza rešetaka. Teodora se pre nešto više od godinu dana potukla sa cimerkom Tanjom Mahud, a nedavno je drugu ženu pokušala da zadavi. Tasmanijski Đavo, koji je inače ultimat-fajter, pre oko godinu dana je u sudnici napao i pretukao policajca koji je došao da svedoči.

Ljubavno pismo

DRUGI OSUĐENIK JOJ NUDIO PAKETE I LJUBAV

Izvor Kurira otkriva da Tasmanijski Đavo nije prvi koji je pisao Teodori.

- Prvi osuđenik koji joj je poslao pismo izjavio joj je ljubav i ponudio da joj pruži sve što joj treba u životu. Nudio joj je čak i da brine o njenoj deci dok je ona iza rešetaka i da će da je čeka. Međutim, na ovo pismo nije odgovorila - kaže naš izvor.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NAMONTIRANA, A LOPUŽA! Hitrim potezom devojka ojadila vozača Ubera!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track