HOROR U ZEMUN POLJU: Saobraćajac ubio ljubavnicu, pa pucao sebi u srce
Foto: Marina Lopičić

Ubistvo i samoubistvo

HOROR U ZEMUN POLJU: Saobraćajac ubio ljubavnicu, pa pucao sebi u srce

Crna Hronika -

Miloš Jovanović (49), iako u braku, bio u vezi s Miroslavom Stojaković (46). Nesrećna žena ga je pre zločina nekoliko puta prijavljivala za pretnje i nasilje

Saobraćajni policajac Miloš Jovanović (49) ubio je juče Miroslavu Stojaković (46), s kojom je duže vreme bio u ljubavnoj vezi, nakon čega je presudio sebi. On je Miroslavu ubio hicem u glavu oko 12.30 u Ulici Elija Fincija u Zemun polju, a potom je u svom automobilu „golf“ nedaleko odatle, kod firme „Knauf“, pucao sebi u srce.

Kako nezvanično saznajemo, njih dvoje su imali problema u vezi, a Jovanović je žrtvi navodno pretio i ranije. Pretpostavlja se da je zločin počinio iz službenog pištolja.

- Žena je upucana jednim metkom u glavu, dok je on sebi pucao u grudi. Tela su preneta na sudsku medicinu - rekao je izvor Kurira blizak istrazi.

Ćerka joj u Londonu

Prema nepotvrđenim informacijama, Jovanović je u braku u kome ima tri ćerke, dok je Stojakovićeva bila razvedena i imala je ćerku.

- Ne znam koliko su dugo bili u vezi, ali znam da se Miroslava žalila na njega. Žalila se više puta da joj je pretio - rekao je za Kurir jedan od komšija ubijene Miroslave.

On navodi da je nesrećna žena živela sama, a da joj ćerka živi u Londonu.

Ovde je živela Miroslava, foto: Marina Lopičić

Rodom iz Zvornika

- Miroslava nije radila, ali ima ćerku u Londonu i majku u Hrvatskoj. Majka joj je do pre tri dana bila tu. Jedna komšinica je s njom juče ujutru pila kafu. Ispostavilo se da ju je ona poslednja videla živu. Žao mi je i te žene, potpuno se pogubila kad je čula da je Miroslava ubijena - priča šokirani komšija.

Komšinica koja je pila kafu s ubijenom Miroslavom juče nije mogla ništa da nam kaže.

- Mnogo mi je žao, molim vas da me razumete, u šoku sam - rekla je ona za naš list.

foto: Shutterstock

Kolege Miloša Jovanovića kažu da ništa čudno nisu primetili u njegovom ponašanju u proteklo vreme.

- On je rodom iz Zvornika. Ima porodicu, mada se znalo da ima vezu s Miroslavom. Pre nedelju dana je otišao na odmor, verovali smo da je otišao u Zvornik jer je tamo često išao. Ničim nije ukazivao da ima bilo kakve probleme u braku, ali i sa tom ženom - rekao je jedan od Jovanovićevih kolega.

Niko juče u ulici u kojoj se ubistvo dogodilo nije video da li je Miroslava ubijena u automobilu, pa izbačena ili joj je Jovanović presudio na ulici.

Imao preku narav

KOLEGE GA SE KLANJALE

Miloš Jovanović povremeno je vozio motor, a oni koji su ga bolje poznavali kažu da je ponekad znao da bude prek.

- Nekada je znao da bude nepodnošljiv, pa smo se uglavnom sklanjali - rekao nam je jedan Jovanovićev kolega.

Jelena Rafailović - Foto: Marina Lopičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) Snimak napada bombom na kuću poznatog Kragujevčanina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja