EVO ZAŠTO JE PRETUČEN POLICAJAC IZ PAROVA: Tigar ga prebio jer ga je nazvao frizerom!
Foto: Dragana Udovičić, Printscreen

Dejan Popović uhapšen zbog brutalnog napada na bivšeg policajca

EVO ZAŠTO JE PRETUČEN POLICAJAC IZ PAROVA: Tigar ga prebio jer ga je nazvao frizerom!

Crna Hronika -

Kontroverzni biznismen, poznat po brojnim vezama sa srpskim starletama, brutalno tukao Milana Trticu ispred njegove kuće u Kumodraškoj besan jer ga je pominjao na televiziji Hepi

Dejan Popović (47), zvani Tigar, uhapšen je zbog sumnje da je 12. novembra brutalno pretukao bivšeg policajca Milana Trticu (58) ispred njegove kuće u Kumodraškoj ulici, nakon gostovanja u emisiji „Upoznajte Parove“ na televiziji Hepi.

Policija je saopštila da je Popović, koji je u javnosti postao poznat po vezama s brojnim starletama i voditeljkama sa srpske estrade, Milana Trticu više puta udario u glavu, nanevši mu teške povrede opasne po život. Trtica je nakon napada prebačen u Urgentni centar, gde je nekoliko dana bio u komi. Inače, Popović je uhapšen u munjevitoj akciji nasred ulice, a po nalogu Drugog osnovnog tužilaštva, određeno mu je zadržavanje do 48 časova.

foto: Printscreen, Printscreen MUP Srbije, Printscreen Instagram

Banalan razgovor

Trtica je tokom gostovanja na Hepiju govorio o brojnim kriminalcima i članovima klanova, kao i o korumpiranim policajcima, pa se verovalo da je neko iz tog miljea odgovoran za napad. Ova pretpostavka potvrdila se tačnom nakon hapšenja Popovića, koga je Trtica takođe pomenuo u emisiji, ali u krajnje banalnom kontekstu.

Naime, kad se između Trtice i učesnika „Parova“ povela diskusija, pojavilo se ime Popovića, za koga je Trtica u jednom trenutku rekao da je običan frizer.

- Jedino da otvorite salon da vam napravi frizuru. Dečko je frizer. Počeo je kao frizer i to je to. Nebitan čovek, svaka čast, ušao je u pare - rekao je Trtica.

Kad ga je voditeljka upitala odakle mu novac i zašto ga žene vole, Trtica je nastavio:

- Davno je bio frizer. Starlete lete na njega zbog para, a pare ima verovatno od frizeraja. Ne ulazim u to kako je zaradio pare - izjavio je bivši policajac, što je najverovatnije razbesnelo Tigra.

Inače, u priču o Popoviću uključio se i učesnik „Parova“ Milutin Radosavljević Mili, koji nije imao reči hvale za Tigra, kazavši za njega da daje novac na kamatu.

- Čovek je novopečeni, indijanac, dobio je sedamnaest puta batine po gradu. To su ti novopečeni, tu su se pojavili, služe se tuđim parama i kite lažnim sjajem. Čoveka u gradu ozbiljni mangupi doživljavaju kao indijanca - sve vreme je dobacivao Mili.

Priče o podzemlju

Inače, Milan Trtica radio je kao inspektor u Drugom odeljenju beogradske policije i upravo je o slučajevima s kojima se susretao tokom karijere pričao na gostovanju. Tokom dva sata emisije otkrio je tajne mnogih poznatih kriminalaca i mafijaških klanova, a između ostalih, pominjao je Đorđa Božovića Gišku, Ljubu Zemunca, Željka Ražnatovića Arkana, Sredoja Šljukića, Dušana Spasojevića Šiptara, Zorana Vukojevića, Aleksandra Čabarkapu i mnoge druge.

foto: Printscreen Instagram

Bavi se svim i svačim

RAZMEĆE SE LUKSUZOM

Popović ima običaj da se društvenim mrežama hvali luksuzom u kom uživa. Inače, u avgustu 2014. policija je raspisala potragu za njim zbog sumnje da je kao vlasnik kockarnica „Lavovi“, koje su nekad pripadale porodici Bulić, organizovao igre na sreću bez odobrenja nadležnih. Pored lanca kladionica „Lavovi“, za Popovića su mediji pisali da je i vlasnik „Dimanog grupe“, kao i još nekoliko firmi u inostranstvu. U njegovom vlasništvu je navodno i fabrika sapuna u Hongkongu.

foto: Printscreen Instagram

Filmska karijera

GLUMIO U „POLICAJCU S PETLOVOG BRDA“

Dejan Popović navodno je u mladosti, dok je bio student, učestvovao u snimanju serija i filmova kao statista. Tako je uz Ljubišu Samardžića glumio policajca u filmu „Policajac s Petlovog brda“. Glumio je u filmu „Virtuelna stvarnost“, gde su glavni protagonisti Dragan Nikolić i Sonja Savić, a u filmu se pojavljuje i Teodora Viktorović, osuđena za ubistvo majke i bake.

foto: Damir Dervišagić, Marina Lopičić, Dado Đilas, Printscreen Instagram, Printscreen Facebook

Tigrice… Prošetao pola srpske estrade

BIO SA SNEŽANOM DAKIĆ, ALEKSANDROM SUBOTIĆ...

Dejan Popović Tigar javnosti je najpoznatiji po vezama s brojnim starletama. Tako šarmu kontroverznog biznismena navodno nisu odolele manekenka Tijana Stajšić, voditeljka Snežana Dakić, bivša misica Sanja Papić. Tigar je bio u vezi sa članicom grupe Models Anastasijom Buđić, ali i sa još dve članice te grupe - Ružicom Veljković i Zoranom Andrić, koja mu je postala žena i rodila sina. Takođe, kako se pisalo, viđao se i s „državnom starletom“ Dušicom Jevđenović, kao i sa učesnicom „Farme“, balerinom Jelenom Milošević. Popović je bio u vezi i sa aktuelnom učesnicom „Parova“ Aleksandrom Subotić, koja je to javno priznala u emisiji na televiziji, kao i sa starletom Kristinom Spremo, a fotografije njihovog seksa pojavile su se u medijima. Inače, zbog njega su se navodno potukle upravo Kristina Spremo i Anastasija Buđić.

foto: Damir Dervišagić

Sukob s pevačem

DUG OD ACE LUKASA NAPLATIO NA SUDU

U novembru 2016. godine folker Aca Lukas izgubio je parnicu s Popovićem. Viši sud u Beogradu doneo je presudu po kojoj je pevač obavezan da isplati dug od 80.000 evra u dinarskoj protivvrednosti i da plati sudske troškove od 300.000 dinara. Sukob Ace Lukasa i Dejana Popovića počeo je 2011. godine, kad je pevač navodno Popoviću trebalo da vrati pozajmicu od 80.000 evra bez kamate.

foto: Printscreen Instagram

Tvrdi da se bavi i asfaltiranjem

GRADI AUTO-PUT U CRNOJ GORI

Dejan Popović Tigar se na Fejsbuku i Instagramu pohvalio fotografijama pored mašina na novom auto-putu u Crnoj Gori. Biznismen je u opisu fotografije napisao: „Uvek na terenu sa svojim radnicima“. Ovaj auto-put je u izgradnji, a gradi ga preduzeće „CRBC Montenegro“ s partnerima iz Kine. Što se tiče građevinskih poslova u Srbiji, ne postoje informacije da ima takvih angažmana.

foto: Kurir

Kurir / Jelena Ivić

Foto: Dragana Udovičić, Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Neverovatno! Samo zbog ove reči je bivši inspektor završio u komi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track