POMRAČENJE UMA U KUMODRAŽU, ĆERKICA VRIŠTALA: TATA UBI MAMU! Ženu udario sekirom u glavu dok je spavala!
Foto: Zorana Jevtić

Još jedan slučaj porodičnog nasilja

POMRAČENJE UMA U KUMODRAŽU, ĆERKICA VRIŠTALA: TATA UBI MAMU! Ženu udario sekirom u glavu dok je spavala!

Crna Hronika -

Goran G. (32) pokušao da ubije Milenu G. (27), s kojom se razvodi, naočigled njihove 12-godišnje ćerke. Ženu sigurne smrti spasao gazda stana u kojem živi kao podstanar

Goran G. (32) na spavanju je tesarskom sekirom udario u potiljak Milenu G. (27), s kojom se razvodi, a potom pokušao da je zadavi. Jeziv napad dogodio se naočigled njihove 12-godišnje ćerke juče rano ujutru u Kumodražu, gde nesrećna žena s detetom živi kao podstanar.

Napadač je pobegao, a žena je s povredom glave prevezena u Urgentni centar. Kako saznajemo, njena povreda nije teška. Međutim, veliko je pitanje da li bi preživela da napadača nije zaustavio gazda stana u kojem Milena živi, a koga je pozvala preplašena ćerka.

- Devojčica je uplakana dotrčala oko šest sati ujutru i vikala: „Brzo, deda, tata ubi mamu!“ Otrčao sam tamo i video Gorana kako leži na Mileni i davi je. Ona je, jadna, pokušavala da ga odgurne od sebe, ali nije mogla. Glava joj je bila krvava, a dete je sve vreme vrištalo - priča vlasnik kuće u kojoj se napad dogodio.

Goran Đ. u stan ušao kroz prozor na kupatilu, foto: Zorana Jevtić

Kako kaže, odmah je skočio na nasilnika i vukao ga za leđa da ga odvoji od žene.

- Sigurno bi je udavio da nisam došao! Vukao sam ga iz sve snage, a detetu istovremeno vikao da zove policiju. Iz trećeg puta sam uspeo da ga odvojim od nje, pa je Milena uspela da izađe iz sobe. Goran je delovao kao razjarena zver, pogledao me je i istrčao na vrata - priča stanodavac žrtve, koji je zamolio da mu ne objavljujemo ime.

On objašnjava da Goran poslednjih nekoliko meseci nije živeo s Milenom i devojčicom, pa je na silu ušao u kuću juče ujutru.

- Pred policijom se pravio da je pijan, a da li bi pijan čovek mogao da naslaže cepanice drva, popne se na njih i preko prozorskog kupatila na kojem je bila mrežica za insekte uđe u stan - kaže naš sagovornik.

Nasilnik ušao u stan tako što je naređao cepanice drva, foto: Zorana Jevtić

Prema njegovim rečima, Goran i Milena su s detetom kod njega živeli poslednjih nekoliko godina, ali je njega izbacio iz kuće kad je drugi put pretukao nesrećnu ženu.

- Ovo je treći put da ju je napao otkako su kod mene. Prvi put je tukao Milenu, oprostio sam mu tada zbog deteta. Drugi put ju je opet pretukao u septembru i tada sam ga izbacio iz kuće. Oba napada prijavljena su policiji i mislim da su ti postupci u toku. Milena je u međuvremenu predala papire za razvod - rekao nam je naš sagovornik.

Brine za devojčicu

TO ŠTO JE DETE PREŽIVELO NE MOŽE SE OPISATI

Stanodavac nesrećne Milene kaže da mu je mnogo teško zbog toga što su ona i njena ćerka trpele nasilje.

- Dete ide u peti razred, ali kad je vidite, ona je sva sićušna, malena. Verovatno od raznih stresova zbog ludog oca nije mogla ni da se razvije kako treba. Njen plač juče ujutru i stres koji je doživela ne mogu se opisati rečima - priča gazda kuće u kojoj je žena brutalno pretučena i udarena u glavu sekirom.

Bezobziran i prema detetu

U PISMU ĆERKI NAPISAO DA ĆE SE OBESITI

Gazda kuće u kojoj Milena živi kaže da je njen muž radio u vojsci kao kuvar, a da je pre mesec i po dana poslao ćerki pismo u kojem joj je pretio da će se ubiti.

- Oni su rodom iz Leskovca. Goran je iz sela Đinđuša, valjda je tamo bio neko vreme, i odatle joj je poslao pismo u kojem je napisao da će da se obesi. Devojčica se potresla zbog toga, a Milena je o tome obavestila Centar za socijalni rad - priča naš sagovornik.

Jelena Rafailović - Foto: Zorana Jevtić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) UHVAĆEN NA DELU: Pogledajte krađu usred poznatog beogradskog kluba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track