DANIELA (33) POGINULA KOD LOZNICE UDALA SE PRE SAMO 15 DANA: Tek posle tragedije saznali su još strašnije vesti!
Foto: Facebook

STRAVIČAN UDES

DANIELA (33) POGINULA KOD LOZNICE UDALA SE PRE SAMO 15 DANA: Tek posle tragedije saznali su još strašnije vesti!

Crna Hronika -

Šok u Loznici nakon saobraćajne nesreće u kojoj su poginule majka i ćerka. Daniela Popović (33) i njena majka Svetlana (54) stradale su u saobraćajnoj nezgodi kod Loznice, dok je Milorad Stepanić na mestu vozača teško povređen.

Daniela je u sebi nosila još jedan život, nerođeno dete, a da je živa danas bi ona i njen suprug Vaso Popović obeležili 15 dana braka.

- Ako za nekoga može da se kaže da su puni ljubavi i pažnje prema ljudima, da su časni i pošteni, onda je to ova familija. Zbog toga je teško zadržati suze. Danijela se udala pre petnaestak dana u Gornji Dobrić. Obe kuće su se veselile, a sada ih čekaju sahrane - kaže Zoran Marić, rođak Svetlane i Danijele Stepanić, majke i ćerke koje su poginule u teškoj saobraćajnoj nesreći pre dva dana kod Loznice.

foto: Kurir

Milorad Stepanić, otac i suprug nastradalih je zadobio teške povrede.

- Ovo je velika tragedija da bismo bilo šta govorili, jer je jasno sa kavim bolom smo suočeni - rekao je brat od strica pokojne Danijele.

foto: Facebook

Vaso Popović, suprug nesrećne Danijele, posle stravičnih vesti stigao je iz Crne Gore gde radi kao građevinac. Komšije kažu da od tuge ne može da govori. Zanemeli su od bola i Danijelina braća Dane i Dejan.

Nesreća se dogodila na putu ka Jadranskoj Lešnici, kada je na njihovo putničko vozilo marke "folksvagen polo", naleteo džip marke "honda", koji se kretao iz pravca Kozjaka, odnosno Loznice.

(Kurir.rs/Alo)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

BOMBA U DELTA SITIJU?! Izlazak kontradiverzione jedinice sa psima i povratak radnika

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track