MAJKO, UBIO SAM DVOJE: Vozač džipa se javio posle udesa u kojem su poginule majka i ćerka
Foto: Privatna Arhiva

Udario u "polo"

MAJKO, UBIO SAM DVOJE: Vozač džipa se javio posle udesa u kojem su poginule majka i ćerka

Crna Hronika -

Vozač džipa Nenad V. (35) iz Trbušnice, koji je osumnjičen da je u ponedeljak u selu Gornji Dobrić kod Loznice upravljajući džipom otpozadi udario u "polo" u kom su nastradale Svetlana Stepanić (54) i njena ćerka Daniela (32), dok je njen otac Milorad teško povređen, saslušan je juče u tužilaštvu u Loznici.

Kako saznajemo, on je ispričao kako se dogodila nesreća, dok je tužilaštvo predložilo određivanje pritvora. O Nenadu V. i njegovoj supruzi komšije iz Trbušnice imaju samo reči hvale.

- Nenad je fin i dobar momak, radi kao auto-mehaničar. Poznat je kao oprezan vozač, ne pije i ne puši. U sudaru on nije bio povređen, ali je njegova žena ispala iz džipa i ima povredu noge i glave - priča jedan od komšija.

foto: Privatna Arhiva

On objašnjava da Nenad živi u kući sa suprugom, s kojom ima ima dvoje dece, i majkom.

- Imao je brata, koji je preminuo pre nekoliko godina. Video sam njegovu majku i ona kaže da ne može da veruje u ono što se dogodilo. Kako mi je objasnila, Nenad ju je u potpunom šoku zvao nakon sudara i rekao joj: "Majko, ubio sam dvoje ljudi" i prekinuo vezu. Od snaje je navodno saznala da je taj automobil izleteo ispred njih i da nikako nije mogao da ukoči - priča naš sagovornik.

Svetlana, Daniela i Milorad Stepanić, foto: Privatna Arhiva

Svetlana Stepanić i njena ćerka sahranjene su juče na groblju u Joševi, a na večni počinak ispratili su ih Danielin brat blizanac Dejan i mlađi brat Dane, kao i suprug Vaso Popović, za koga se Daniela udala pre 15 dana, kao i brojna rodbina i prijatelji.

J. R. - T. I. - Foto: Privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: Građani Srbije jedu pokvareno meso, suhomesnate i mlečne proizvode! Država svesno ne uništava neispravnu hranu?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track