MALE JOVANE (13) NEMA VEĆ 5 DANA: Zamolila prodavačicu da joj sačuva limun, otišla na trening, pa nestala bez traga!
Foto: PrintScreen

Viđena kako ulazi u voz za Šid

MALE JOVANE (13) NEMA VEĆ 5 DANA: Zamolila prodavačicu da joj sačuva limun, otišla na trening, pa nestala bez traga!

Društvo -

Devojčica iz hraniteljske porodice poslednji put viđena kako na stanici ulazi u voz za Šid

Jovana Krunić (13) iz sela Martinci kod Sremske Mitrovice nestala je u utorak, 12. decembra oko 15 časova i do danas se ne zna ništa o njoj.

Devojčica je poslednji put viđena kada je u popodnevnim časovima tog utorka krenula na folklor. Prema rečima njene starateljke Dragane Ristić, koja je usvojila ovu trinaestogodišnjakinju, poslednje što se zna o maloj nestaloj Jovani pre nego što joj se izgubio svaki trag, to je da je otišla u prodavnicu da kupi limun.

Krenula na folklor

- Jovana je krenula na folklor oko 15.25 i svratila je u prodavnicu da prodavcu kaže da joj sačuva limun koji će da pokupi nakon što završi sa treningom. Da je dobrovoljno htela da pobegne od kuće, ne bi rekla radniku u prodavnici da joj sačuva limun. Zbog toga mislim da nije htela da nas svojevoljno napusti - kaže za Kurir Dragana Ristić, hraniteljka Jovane Krunić.

Prema Draganinim rečima, dvoje dece je tog dana videlo Jovanu kako je navodno ušla u voz za Šid.

- Trebalo bi proveriti kamere u vozu - kaže Dragana Ristić. - Imam ćerku od 19 godina i bebu od pet meseci na hraniteljstvu. Jovanin nestanak prijavila sam te večeri odmah. Trebalo je da stigne do šest, ali sam do devet čekala da se pojavi. Kada je ni do tada nije bilo, pozvala sam je, ali je bila nedostupna - priča Dragana Ristić i objašnjava da je odmah pitala učitelja folklora da li je Jovana nestala pre ili posle treninga, a ispostavilo se da nije ni bila na folkloru.

foto: Printscreen Twitter

Mobilni nedostupan

- Saznala sam da cele tri nedelje nije bila na folkloru. Nema koga nisam zvala i raspitivala se, ali moje Jovane i dalje nema - priča Dragana Ristić.

Jovana je na sebi imala crne helanke, zeleni prsluk, crnu jaknu i roze ranac. Mobilni telefon trinaestogidišnjakinje isključen je od trenutka njenog nestanka.

Mole se svi koji saznaju nešto o Jovani da se jave najbližoj policijskoj stanici.

D. S. - Foto: PrintScreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

DECA IZLETELA PRED KAMIONČINU! Snimak od kojeg se kičma ledi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track