(FOTO) NEOČEKIVANI OBRT U ISTRAZI:  Nišlija poginuo u stravičnoj eksploziji automobila, ali ovaj detalj ostavio je Srbiju u šoku!
Foto: Dragana Kocić

imao kriminalni dosije

(FOTO) NEOČEKIVANI OBRT U ISTRAZI: Nišlija poginuo u stravičnoj eksploziji automobila, ali ovaj detalj ostavio je Srbiju u šoku!

Crna Hronika -

NIŠ - Prvi rezultati istrage sinoćnje eksplozije automobila u Delijskoj ulici u niškom naselju Trošarina ukazuju da Dejan Šarković (39) nije ubijen već da je poginuo usled slučajnog ili namernog aktiviranja naprave koja je bila kod njega.

Na ovakav zaključak navodi to što pod vozila nije oštećen, što bi bilo nemoguće da je bomba bila postavljena ispod njega, već je odleteo krov što se desilo usled pritiska nastalog eksplozijom u unutrašnjosti “opel merive”.

foto: Dragana Kocić

Takođe, preminuli je najteže povrede zadobio u desnoj ruci i po glavi što takođe dokazuje da je bomba bila kod njega u trenutku kada je aktivirana.

Šarković je osoba koja ima kriminalni dosije, uključujući nanošenje teških telesnih povreda, nasilničko ponašanje, nasilje u porodici, nedozvoljeno držanje oružja, nedavanje a nije se libio ni da dođe u sukob sa policijom.

foto: Dragana Kocić

Bavio se poslovima obezbeđenja a tvrdio je da je tako stekao dosta neprijatelja te da sumnja da oni stoje iza njegove paljevine vozila 2015. godine.

Njegov “reno” koji je bio parkiran u ulici Vase Pelagića u Panteleju, gde je tada stanovao je poliven benzinom a zatim zapaljen. Počinioci nisu pronađeni.

(Kurir.rs/D.K./Foto: Kurir/D.K.)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) Snimak napada bombom na kuću poznatog Kragujevčanina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja