PALA MOLOTOVLJEV ČETVORKA: Uhapšeni zbog napada koktelima na klub na Senjaku
Foto: Printscreen

određeno zadržavanje do 48 sati

PALA MOLOTOVLJEV ČETVORKA: Uhapšeni zbog napada koktelima na klub na Senjaku

Crna Hronika -

BEOGRAD - Beogradska policija je uhapsila četiri osobe zbog sumnje da su umešani u napad "molotovljevim koktelima" na jedan ugostiteljski objekat 17. decembra u beogradskoj četvrti Senjak.

foto: Printscreen

Osumnjičeni Lj. P. (22) i N. L. (18) terete se da su saizvršioci u izvršenju krivičnog dela izazivanje opšte opasnosti i određeno im je zadržavanje do 48 sati, saopštio je MUP.

Protiv dvojice 17-godišnjaka će zbog sumnje da su bili pomagači u izvršenju tog krivičnog dela biti podneta krivična prijava u redovnom postupku, dodao je MUP Srbije.

foto: Zorana Jevtić

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su Lj. P. (1995) i N. L. (1999), kao i dvojicu 17-godišnjaka, zbog sumnje da su učestvovali u događaju od 17. decembra ove godine, kada je bačeno više „molotovljevih koktela“ na jedan ugostiteljski objekat na Senjaku.

foto: Printscreen

Osumnjičenima Lj.P. i N.L. je, zbog postojanja osnova sumnje da su saizvršioci krivičnog dela izazivanje opšte opasnosti, određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će biti privedeni Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

foto: Printscreen

Zbog sumnje da su počinili isto delo, ali kao pomagači, protiv dvojice sedamnaestogodišnjaka biće podneta krivična prijava u redovnom postupku.

(Kurir.rs/Foto: Printscreen Pink)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) TERETNJAK SRUŠIO CEO MOST!!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track