UHAPŠEN KAMIONDŽIJA KOJI JE POBEGAO S MESTA JEZIVE NESREĆE: Letva koja je otpala s njegovog kamiona ubila ženu u automobilu
Foto: Dragana Udovičić

Sremska mitrovica

UHAPŠEN KAMIONDŽIJA KOJI JE POBEGAO S MESTA JEZIVE NESREĆE: Letva koja je otpala s njegovog kamiona ubila ženu u automobilu

Crna Hronika -

SREMSKA MITROVICA - Policija u Sremskoj Mitrovici i Pećincima uhapsila je V. K. osumnjičenog da je pre tri dana izazvao saobraćajnu nezgodu na autoputu Beograd - Batrovci, u kojoj je smrtno stradala jedna žena, saopštio je MUP.

Sumnja se da je V. K. kamionom udario putnički automobil marke "opel" koji je stajao u zaustavnoj traci. Prilikom udarca, sa kamionske prikolice je otpao deo, probio unutrašnjost "opela" i usmrtio ženu na zadnjem sedištu.

Vozač je pobegao sa lica mesta, a policija ga je nakon intenzivne potrage uhapsila.

Po nalogu nadležnog tužioca, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu za krivična dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi, biti doveden na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Rumi.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Dragana Udovičić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURUR TV VESTI! SRBIJA NE ODUSTAJE OD MLADIĆA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track