STRAVIČAN OBRAČUN ISPRED KAFIĆA U POŽEGI: Mladić zvao oca u pomoć, grupa napadača ih pretukla i izbola
Foto: Nebojša Mandić/Ilustracija

Demoliran i automobil

STRAVIČAN OBRAČUN ISPRED KAFIĆA U POŽEGI: Mladić zvao oca u pomoć, grupa napadača ih pretukla i izbola

Crna Hronika -

POŽEGA - Mladić F.K. (27) iz Požege i njegov otac B.K.(59) primljeni su tokom noći u užićku bolnicu sa teškim povredama opasnim po život i više ubodnh rana.

Kako nezvanično sazanjemo, mladić je tokom noći bio u kafiću u centru Požege i navodno nije sme da izađe, jer ga je ispred čekala grupa mladića sa kojom se neposredno pre toga posvađao. Pozvao je oca u pomoć, on je ubrzo došao, zajedno su izašli iz kafića, ali su ih mladići sustigli, pretukli i izboli.

Na licu mesta ostali su tragovi krvi.

Portparol Zdravstvenog centra Užice Danijela Vasiljević u izjavi za Glas zapadne Srbije navela je da iako su na sebi imali dosta dubokih povreda nožem i ubodnih rana opasnih po život, pacijenti su svesni i za sada van životne opasnosti.

Brzom i efikasnom akcijom, pripadnici MUP u Požegi uhapsili su tri osobe za koje se sumnja da su jutros, u ulici Vuka Karadžića, dvojici muškaraca naneli teške telesne povrede, navodi se u saopštenju.

Uhapšeni su S. G. (27), A. Đ. (23) i M. S. (22), svi iz Požege, zbog postojanja osnova sumnje da su u 03.50 časova najpre fizički napali dvojicu muškaraca, a potom im nožem naneli povrede. Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Požegi osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni tužiocu.

(Kurir.rs/Foto: Ilustracija/Nebojša Mandić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track