STRAVIČNA TRAGEDIJA KOD TUTINA: Pijani muž uzjahao konja i hteo da pregazi ženu, sin skočio da brani majku pa ga preklao nožem
Ilustracija, Foto: Damir Dervišagić

zločin

STRAVIČNA TRAGEDIJA KOD TUTINA: Pijani muž uzjahao konja i hteo da pregazi ženu, sin skočio da brani majku pa ga preklao nožem

Crna Hronika -

TUTIN - U selu Pope kod Tutina danas je ubijen meštanin Sabro Tiganj. Njega

je posle kraće svađe ispred kuće nožem ubio njegov 19-godišnji sin Damir, koji je zatim pobegao sa lica mesta.

Policija traga za Damirom, a prema nezvaničnim podacima, i prema pričama koje kruže po selu, ova teška porodična tragedija je izazvana dugogodišnjim nasilničkim Sabrinim ponašanjem, koji je takođe bio i alkoholičar.

Sabro je često u pijanom stanju maltretirao porodicu, a najčešće suprugu Zehru, zbog čega je često bio prijavljivan policiji koja je intervenisala.

Danas je Sabro potpuno pijan jahao konja, i ponovo nasrnuo na Zehru, koja je jedva izbegla da ne završi pod kopitama životinje. Ovu užasna scena se odigrala pred očima njihovog sina Damira. Zbog toga je došlo do svađe između njega i oca, a ubrzo i do tuče.

Damir je onda utrčao u kuću, uzeo nož, istrčao napolje i ponovo se sukobio sa ocem, kome je u jednom trenutku bukvalno prerezao grkljan. Njihov obračun i ubistvo su iz neposredne blizine gledale supruga i snaha.

Od posledica ranjavanja Sabro je preminuo na licu mesta, dok je Damir pobegao.

(Kurir.rs/Z.Š)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track