KURIR SAZNAJE: Evo šta je Zoranova snaja otkrila danas u tužilaštvu! PROGOVORILA O KUĆI U BORČI I ZLOČINU NA NASIPU!
Foto: Vladimir Šporčić

došla u pratnji advokata

KURIR SAZNAJE: Evo šta je Zoranova snaja otkrila danas u tužilaštvu! PROGOVORILA O KUĆI U BORČI I ZLOČINU NA NASIPU!

Crna Hronika -

BEOGRAD - Milica Marjanović, supruga rođenog brata Zorana Marjanovića, danas je u tužilaštvu u Katanićevoj svedočila kao poslednji svedok u istrazi koja se vodi protiv osumnjičenog za ubistvo supruge Jelene.

foto: Vladimir Šporčić

Kako Kurir saznaje, Milica je svedočila o odnosu Zorana i Jelene, ali i o dešavanjima u kući. Ona je takođe govorila i šta se dešavalo tokom potrage, kao i o nasipu gde je pronađena ubijena pevačica.

Milica je inače, nešto pre podneva stigla u pratnji trojice advokata, Aleksandra Zarića, Veljka Delibašića i Stefana Jokića, koji nisu želeli ništa da komentarišu.

Njeno saslušanje, podsetimo, predložili su Zoranovi branioci koji su i ovoga puta ostali dosledni odluci da ne daju izjave. Kako saznajemo, Milica bi trebalo da svedoči o odnosima u porodici Marjanović, ali i o dešavanjima u kući u Borči tokom noći potrage za Jelenom, kao i onome što se zbivalo na dan kada je otkriveno da je pevačica zverski ubijena na nasipu.

foto: Stefan Jokić

"Milica Mihajlović, udato Marjanović, dugo se zabavljala sa Zoranovim mlađim bratom Milošem i gotovo je živela u njihovoj kući u to vreme. Ona bi mogla da posvedoči o odnosima ukućana s ubijenom pevačicom, ali i o dešavanjima i situaciji koja je bila u kući dok su Zoran i ostali okupljeni tragali za Jelenom", objašnjava sagovornik Kurira.

Inače, Prvostepeno veće Apelacionog suda u Beogradu produžilo je pritvor Marjanoviću na još tri meseca, odnosno do 10. marta, do kada je i kraj za eventualno podizanje optužnice protiv njega.

foto: Dragan Kadić, Privatna Arhiva

Podsetimo, pevačica Jelena Krsmanović (33), prema zvaničnoj verziji, ubijena je 2. aprila 2016. između 16.47 i 17.20 sati, sat vremena pošto se navodno odvojila od supruga i ćerkice Jane (5). Monstruozno ubistvo dogodilo se na svega 550 metara od mesta gde su, prema verziji njenog muža, on i ćerkica stajali, u kanalu pored nasipa u naselju Crvenka u Borči.

(Kurir.rs/J.S./J.R./Foto: Vladimir Šporčić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) ISPLIVAĆE SVE TAJNE MARJANOVIĆA: Zoranova snaja skoro neprepoznatljiva stigla u sud da svedoči o noći kada se tragalo za Jelenom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track