TUŽNO U BORČI: Jana bez oca i majke slavi sedmi rođendan
Foto: Privatna Arhiva

Marjanovići proslavljaju u najužem krugu

TUŽNO U BORČI: Jana bez oca i majke slavi sedmi rođendan

Crna Hronika -

Ćerka ubijene pevačice obeležiće najradosniji dan sa stricem, strinom, dedom i babom, po drugi put bez mame i prvi put bez tate

Jana Marjanović, ćerka ubijene pevačice „Granda“ Jelene Krsmanović Marjanović, proslaviće danas sedmi rođendan.

Devojčici je ovo drugi rođendan koji slavi bez majke, ali i prvi koji će proslaviti bez oca Zorana, koji se od 15. septembra prošle godine nalazi u pritvoru zbog sumnje da je ubio suprugu Jelenu.

U krugu porodice

Devojčica, koja bi na jesen trebalo da krene u osnovnu školu, ostala je u porodičnoj kući svog oca nakon njegovog hapšenja, a njen zvanični staratelj postao je stric Miloš Marjanović, koji se nedavno oženio svojom dugogodišnjom devojkom Milicom.

foto: Zorana Jevtić

Da li će Marjanovići i ove godine organizovati proslavu rođendana bratanici i unuci, i dalje nije poznato s obzirom na to da su zbog Zoranovog hapšenja i krsnu slavu Đurđic skromno proslavili.

Takođe, malo je verovatno da će bilo ko iz Jelenine porodice biti pozvan na rođendan, imajući u vidu da su se nakon Zoranovog hapšenja porodice Marjanović i Krsmanović u potpunosti udaljile.

foto: Vladimir Šporčić

Proslava u igraonici

- Teodora Krsmanović, ali ni ostali Janini rođaci s majčine strane već nekoliko meseci nisu videli dete jer ne žele da dolaze u kuću Marjanovića u Borči sve dok se konačno ne rasvetli Jelenino ubistvo - kazao je za Kurir izvor upućen u odnose između dve porodice.

Prošle godine je, podsetimo, Zoran organizovao grandioznu proslavu Jani u lokalnoj igraonici jer je, kako je onda kazao, to bila njena velika želja.

D. J.

Zoran od septembra u zatvoru

ŽAO MU ŠTO NIJE S DETETOM

Uhapšeni suprug ubijene pevačice, kako Kurir saznaje, poslednjih dana s cimerima u ćeliji priča samo o svojoj ćerki, a navodno mu najteže pada što sedmi rođendan neće moći da provede sa njom. S obzirom na to da je nekoliko dana nakon hapšenja tražio od oca i brata da mu dovedu Janu u posetu, nije isključeno da će im to naložiti i za ovaj njen rođendan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track