(FOTO) AKCIJA NA GRADINI: Carinicima rekli da nemaju šta da prijave, ali kada su im otvorili gepek imali su šta da vide!
Foto: Uprava Carina Srbije

sprečeno krijumčarenje

(FOTO) AKCIJA NA GRADINI: Carinicima rekli da nemaju šta da prijave, ali kada su im otvorili gepek imali su šta da vide!

Crna Hronika -

GRADINA - Carinici su, u saradnji sa Graničnom policijom, 4. februara 2018. godine, na ulazu graničnog prelaza Gradina sprečili krijumčarenje oko 200 grama zlatnog nakita.

Prekršaj se dogodio kada je „ševrolet“ nemačkih registarskih oznaka koji je vozio državljanin Turske u društvu saputnice, državljanke iste zemlje, stigao na carinsku kontrolu.

foto: Uprava Carina Srbije

Na pitanje carinskih službenika da li imaju nešto da prijave, odgovor je bio odričan. Na ponovljeno pitanje da li imaju nešto od nakita, vozač je odgovorio da nema ništa osim dva prstena na ruci.

Međutim, carinici su ipak automobil odvojili radi detaljnog pregleda njegove unutrašnjosti i prtljaga.

I zaista, u prepunom gepeku „ševroleta“, u fabričkoj šupljini za držanje alata, pronađen je neprijavljen nakit od žutog i belog zlata spakovan u kutije u ženskoj torbi.

foto: Uprava Carina Srbije

Zaplenjeno je 17 komada nakita ukupne težine 184 grama, i to narukvica, lančića ogrlica i zlatnika, čija je vrednost procenjena na više od 500.000 dinara.

Putnici su se tokom kontrole ponašali nedolično - sve vreme su vikali, bacali svoje stvari i protestovali zbog pregleda automobila i prtljaga.

(Kurir.rs/Foto: Uprava carina Srbije)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI! MIRA MARKOVIĆ TVRDI DA ZNA KO JE I ZBOG ČEGA UBIO MILOŠEVIĆA! „Nisu mogli da ga osude, pa su ga ubili!“, tvrdi Markovićeva!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track