PODIGNUTA OPTUŽNICA ZA UBISTVO KRISTINE (20): Mladu radnicu pumpe ubio zbog 10.000 dinara
Foto: Privatna Arhiva

Više javno tužilaštvo

PODIGNUTA OPTUŽNICA ZA UBISTVO KRISTINE (20): Mladu radnicu pumpe ubio zbog 10.000 dinara

Crna Hronika -

Tužilaštvo Srebrića tereti da je 25. maja prošle godine prilikom pljačke pumpe u Velikom Mokrom Lugu ubio radnicu Kristinu Kaplanović (20). Njemu se na teret stavlja krivično delo teško ubistvo za koje je zaprećena kazna od 10 do 40 godina zatvora

BEOGRAD - Više javno tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv Miloša Srebrića (36) zbog ubistva prodavačice prilikom pljačke pumpe.

Tužilaštvo Srebrića tereti da je 25. maja prošle godine prilikom pljačke benzinske pumpe "NIS Petrola" u Velikom Mokrom Lugu ubio radnicu Kristinu Kaplanović (20). Njemu se na teret stavlja krivično delo teško ubistvo za koje je zaprećena kazna od 10 do 40 godina zatvora.

Optužnica je stigla u Viši sud 9. februara, nakon čega mu je produžen pritvor zbog opasnosti da će ponoviti krivično delo u kratkom periodu, rekla je za Tanjug portparol suda Bojana Stanković. Optuženi je uhpašen u avgustu, nakon višemesečne potrage, pod sumnjom da je prilikom pljačke pumpe pucao Kaplanovićevoj u glavu, koja je od zadobijenih povreda preminula četiri dana kasnije.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Privatna arhiva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track